More

  Latest Posts

  Quartararo este popular pentru că „nu îşi caută dușmani”, spune Jarvis

  Şeful Yamaha, Lin Jarvis, spune că Fabio Quartararo este popular printre rivalii săi pentru că „nu îşi caută duşmani” în cursele sale.

  Quartararo a devenit primul Campion Mondial al Yamaha de la Jorge Lorenzo în 2015, când a luat primul titlu al Franței, cu două runde de rezervă în 2021.

  Francezul a câștigat cinci curse în campania din 2021, prima sa cu echipa Yamaha de uzină fiind semnat pentru a înlocui legenda MotoGP Valentino Rossi.

  Nu doar popular printre fani, succesul lui Quartararo în 2021 a fost întâmpinat cu mari laude din partea rivalilor săi de pe pistă.

  Şeful Yamaha, Jarvis, spune că personalitatea lui Quartararo este „unul dintre punctele forte ale lui Fabio”, iar faptul că „nu are nevoie să-și creeze inamici” pentru a se motiva i-a câștigat popularitatea universală.

  „Este un tip foarte bun și are, de asemenea, capacitatea de a merge foarte repede, de a fi agresiv când trebuie și de a depăși când trebuie”, a spus Jarvis.

  „Întotdeauna aduce multă pozitivitate în echipă. Sunt motocicliști care au nevoie de un inamic pentru a fi la maxim, pentru a-și distruge adversarii, dar Fabio nu este așa.

  “Nu caută dușmani, ci rivali cu care să concureze. Dacă Fabio este atât de popular printre ceilalți piloţi, este pentru că nu are nevoie să-și creeze acești inamici.”

  Quartararo

  Jarvis a adăugat că personalitatea lui Quartararo este pozitivă pentru MotoGP în ansamblu, menționând în același timp că francezul este „campionul cu care mi-a fost cel mai ușor să lucrez”.

  „Este bine pentru MotoGP să aibă un campion cu acea personalitate și spirit”, a continuat Jarvis.

  “Nu este ușor de găsit. Dacă putem menține asta, cu siguranță ne vom descurca bine în era post-Rossi.

  „De-a lungul carierei mele am lucrat cu câțiva piloţi care mi-au făcut totul foarte ușor și cu alții care au fost mult mai greu de gestionat.

  „Chestia este că cei care sunt oameni buni nu câștigă de obicei.

  „În acest sens, Fabio este campionul cu care mi-a fost cel mai ușor să lucrez”.

  Quartararo va rămâne cu Yamaha pentru 2022, dar a recunoscut, după un test post-sezon de la Jerez că este dezamăgit de noul M1, că nu va semna nimic pentru 2023 până când nu va vedea progrese tangibile de la motocicletă la testul de pre-sezon din Sepang, în februarie.

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de MotoGP găsiţi AICI!

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Motorsport Network


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss