More

  Latest Posts

  Quartararo descalificat din GP-ul Japoniei, Bagnaia mosteneste victoria

  Francezul Fabio Quartararo, castigator al cursei clasei Moto2 de pe circuitul Motegi, a fost descalificat ulterior pentru nerespectarea regulamentului tehnic privind presiunea pneurilor. Din pacate, pneurile pilotului Speed-Up au avut o presiune cu doar 0,02 bari mai scazuta decat minimul impus de regulament.

  Aceasta decizie ii confera lui Francesco Bagnaia a 8-a victorie a sezonului, el mostenind victoria de la Quartararo dupa ce in cursa terminase imediat in spatele francezului. Lorenzo Baldassarri, care luase steagul in patratele de pe locul 3, a fost promovat pe locul secund, in timp ce podiumul este completat oficial de Miguel Oliveira.

  In ceea ce priveste clasamentul general, aceasta decizie ii da castig de cauza tot lui Pecco Bagnaia, care are acum 37 de puncte peste rivalul Miguel Oliveira, cu 75 ramase in joc. Bagnaia poate amaneta titlul chiar in acest weekend, in Australia, la Phillip Island, daca se concretizeaza unul din urmatoarele scenarii:

  • Bagnaia castiga cursa, iar Oliveira nu termina in top 4
  • Bagnaia termina pe locul 2, iar Oliveira nu termina in top 8
  • Bagnaia termina pe 3, iar Oliveira nu termina in top 12
  • Bagnaia termina pe 4, iar Oliveira nu puncteaza

  In cazul in care italianul termina cursa mai jos de locul 4, verdictul se amana pentru cel putin inca un GP indiferent de rezultatul lui Miguel Oliveira.

  credit foto – Sky Sports


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss