Latest Posts

Quartararo descalificat din GP-ul Japoniei, Bagnaia mosteneste victoria

Vizualizări: 27190

Francezul Fabio Quartararo, castigator al cursei clasei Moto2 de pe circuitul Motegi, a fost descalificat ulterior pentru nerespectarea regulamentului tehnic privind presiunea pneurilor. Din pacate, pneurile pilotului Speed-Up au avut o presiune cu doar 0,02 bari mai scazuta decat minimul impus de regulament.

Aceasta decizie ii confera lui Francesco Bagnaia a 8-a victorie a sezonului, el mostenind victoria de la Quartararo dupa ce in cursa terminase imediat in spatele francezului. Lorenzo Baldassarri, care luase steagul in patratele de pe locul 3, a fost promovat pe locul secund, in timp ce podiumul este completat oficial de Miguel Oliveira.

In ceea ce priveste clasamentul general, aceasta decizie ii da castig de cauza tot lui Pecco Bagnaia, care are acum 37 de puncte peste rivalul Miguel Oliveira, cu 75 ramase in joc. Bagnaia poate amaneta titlul chiar in acest weekend, in Australia, la Phillip Island, daca se concretizeaza unul din urmatoarele scenarii:

  • Bagnaia castiga cursa, iar Oliveira nu termina in top 4
  • Bagnaia termina pe locul 2, iar Oliveira nu termina in top 8
  • Bagnaia termina pe 3, iar Oliveira nu termina in top 12
  • Bagnaia termina pe 4, iar Oliveira nu puncteaza

In cazul in care italianul termina cursa mai jos de locul 4, verdictul se amana pentru cel putin inca un GP indiferent de rezultatul lui Miguel Oliveira.

credit foto – Sky Sports

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss