GP24 Media

LATEST POSTS

„Putem face cinste numelui Aston Martin, de la început” – Szafnauer

Vizualizări: 10050

În urma rebranding-ului făcut de Racing Point, în 2021, avem din nou în Formula 1, echipa oficială Aston Martin, iar CEO-ul, Otmar Szafnauer (origini române), spune că va face dreptate numelui acestui brand de mașini de lux.

Aston Martin, a dezvăluit de asemenea, logo-ul echipei de Formula 1, de curând:

„Putem face cinste numelui Aston Martin, de la început” - Szafnauer

„Ne pregătim de aproape un an, pentru acest moment și în sfârșit, putem să vedem reacțiile fanilor, când dezvăluim noua noastră identitate – Aston Martin Formula 1 Team”, spune Szafnauer.

„Este un adevărat privilegiu, pentru fiecare membru al echipei, să putem reprezenta un brand iconic. Am câștigat o reputație binemeritată, pentru faptul că ne-am depășit condiția, deci suntem siguri că putem face cinste numelui Aston Martin, de la început”, a declarat directorul și CEO-ul formației, Szafnauer.

„Putem face cinste numelui Aston Martin, de la început” - Szafnauer

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Sursa: Formula 1 World Championship
Photocredit: Formula 1 World Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES