Latest Posts

Psihoreli Construct este noul partener TeamLB16!

Vizualizări: 22631

Top Construct SRL și numele mărcii lor Psihoreli Construct alături de TeamLB16.

Weekend-ul trecut Leo Borlovan a încheiat campionatul Radical Romanian Cup pe locul 1, însă mai are câteva planuri pentru acest sezon competițional, mai exact, curse importante în Europa și nu numai. Din acest motiv fiecare companie care dorește să i se alăture (în proiectul nostru) are un rol important. Așa că suntem bucuroși să anunțăm noul parteneriat cu Psihoreli Construct.psihoreli

Psihoreli Construct sunt specialiști în materiale de construcții, având o experiență de peste 20 de ani. Psihoreli Construct comercializează materiale de construcții, având o gamă variată de materiale de la o mulțime de brand-uri. Psihoreli construct sunt pregătiți să ofere soluții complete pentru orice tip de proiect.

Psihoreli Construct se alătură primilor parteneri a lui Leo Borlovan, parteneri din județul Timiș, în cel de al patrulea sezon alături de ART Racing Services și GP24 Motorsports. Leo Borlovan, managerul său Frank Van Nunen și întreaga echipă TeamLB16 sunt bucuroși să aibă sprijinul celor de la Psihoreli pentru restul planurilor competiționale din acest an.

Pentru Leo Borlovan urmează o perioadă importantă în ceea ce privește pregătirea pentru cursele internaționale. Atât pregătirea financiară pentru a putea susține participarea lui în aceste competiții, cât și cea fizică și psihică sunt importante pentru a performa la cel mai înalt nivel.

Cariera lui Leo Borlovan este susținută de Psihoreli Construct SRL, Merpano SRL, Clinica iDentist, Clubul Sportiv ABAS Timișoara și bineînțeles, de părinții săi Sandy și Mihaela Borlovan. Suportul pe circuit este oferit de către Frank Van Nunen și fratele lui Leo, Valentin Borlovan. Leo Borlovan face parte din programul de dezvoltare a piloților de la ART Racing Services Ltd. susținut de GP24 Motorsports.

Mai multe știri despre Campionatul Radical Romania Cup găsiți AICI.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: Team LB16 - Leo Borlovan
Photocredit: Cristian Zamfir - GP24 Motorsports
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Team LB16 - Leo Borlovan

Latest Posts

Don't Miss