More

  Latest Posts

  Psihoreli Construct este noul partener TeamLB16!

  Top Construct SRL și numele mărcii lor Psihoreli Construct alături de TeamLB16.

  Weekend-ul trecut Leo Borlovan a încheiat campionatul Radical Romanian Cup pe locul 1, însă mai are câteva planuri pentru acest sezon competițional, mai exact, curse importante în Europa și nu numai. Din acest motiv fiecare companie care dorește să i se alăture (în proiectul nostru) are un rol important. Așa că suntem bucuroși să anunțăm noul parteneriat cu Psihoreli Construct.psihoreli

  Psihoreli Construct sunt specialiști în materiale de construcții, având o experiență de peste 20 de ani. Psihoreli Construct comercializează materiale de construcții, având o gamă variată de materiale de la o mulțime de brand-uri. Psihoreli construct sunt pregătiți să ofere soluții complete pentru orice tip de proiect.

  Psihoreli Construct se alătură primilor parteneri a lui Leo Borlovan, parteneri din județul Timiș, în cel de al patrulea sezon alături de ART Racing Services și GP24 Motorsports. Leo Borlovan, managerul său Frank Van Nunen și întreaga echipă TeamLB16 sunt bucuroși să aibă sprijinul celor de la Psihoreli pentru restul planurilor competiționale din acest an.

  Pentru Leo Borlovan urmează o perioadă importantă în ceea ce privește pregătirea pentru cursele internaționale. Atât pregătirea financiară pentru a putea susține participarea lui în aceste competiții, cât și cea fizică și psihică sunt importante pentru a performa la cel mai înalt nivel.

  Cariera lui Leo Borlovan este susținută de Psihoreli Construct SRL, Merpano SRL, Clinica iDentist, Clubul Sportiv ABAS Timișoara și bineînțeles, de părinții săi Sandy și Mihaela Borlovan. Suportul pe circuit este oferit de către Frank Van Nunen și fratele lui Leo, Valentin Borlovan. Leo Borlovan face parte din programul de dezvoltare a piloților de la ART Racing Services Ltd. susținut de GP24 Motorsports.

  Mai multe știri despre Campionatul Radical Romania Cup găsiți AICI.

  Sursa: Team LB16 - Leo Borlovan

  Photocredit: Cristian Zamfir - GP24 Motorsports


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss