GP24 Media

LATEST POSTS

Psihoreli Construct este noul partener TeamLB16!

Psihoreli
Vizualizări: 21883

Top Construct SRL și numele mărcii lor Psihoreli Construct alături de TeamLB16.

Weekend-ul trecut Leo Borlovan a încheiat campionatul Radical Romanian Cup pe locul 1, însă mai are câteva planuri pentru acest sezon competițional, mai exact, curse importante în Europa și nu numai. Din acest motiv fiecare companie care dorește să i se alăture (în proiectul nostru) are un rol important. Așa că suntem bucuroși să anunțăm noul parteneriat cu Psihoreli Construct.psihoreli

Psihoreli Construct sunt specialiști în materiale de construcții, având o experiență de peste 20 de ani. Psihoreli Construct comercializează materiale de construcții, având o gamă variată de materiale de la o mulțime de brand-uri. Psihoreli construct sunt pregătiți să ofere soluții complete pentru orice tip de proiect.

Psihoreli Construct se alătură primilor parteneri a lui Leo Borlovan, parteneri din județul Timiș, în cel de al patrulea sezon alături de ART Racing Services și GP24 Motorsports. Leo Borlovan, managerul său Frank Van Nunen și întreaga echipă TeamLB16 sunt bucuroși să aibă sprijinul celor de la Psihoreli pentru restul planurilor competiționale din acest an.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Pentru Leo Borlovan urmează o perioadă importantă în ceea ce privește pregătirea pentru cursele internaționale. Atât pregătirea financiară pentru a putea susține participarea lui în aceste competiții, cât și cea fizică și psihică sunt importante pentru a performa la cel mai înalt nivel.

Cariera lui Leo Borlovan este susținută de Psihoreli Construct SRL, Merpano SRL, Clinica iDentist, Clubul Sportiv ABAS Timișoara și bineînțeles, de părinții săi Sandy și Mihaela Borlovan. Suportul pe circuit este oferit de către Frank Van Nunen și fratele lui Leo, Valentin Borlovan. Leo Borlovan face parte din programul de dezvoltare a piloților de la ART Racing Services Ltd. susținut de GP24 Motorsports.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Mai multe știri despre Campionatul Radical Romania Cup găsiți AICI.

Sursa: Team LB16 - Leo Borlovan
Photocredit: Cristian Zamfir - GP24 Motorsports
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Leo Borlovan

Leo Borlovan

RELATED ARTICLES