More

  Latest Posts

  Prost va părăsi rolul de consilier Alpine, Szafnauer şi BWT se pregătesc să se alăture echipei

  Fostul campion mondial Alain Prost și-a părăsit rolul de consilier al echipei Alpine de Formula 1, ca parte a schimbării managementului în curs.

  Săptămâna trecută, Alpine a anunțat că directorul executiv Marcin Budkowski, care a fost director de echipă în 2021, în ciuda rolului care nu exista oficial, a părăsit echipa. Rossi conduce în prezent echipa în mod temporar.

  Surse indică faptul că fostul director al echipei Aston Martin, Otmar Szafnauer, al cărui nume este legat de Alpine de la sfârșitul anului trecut, este de așteptat să fie anunțat în curând într-un rol similar cu organizația anglo-franceză.

  Prost a avut o relație on/off cu compania-mamă Alpine, Renault, de când a condus pentru ținuta originală de F1 în 1981-83.

  Prost a fost angajat drept consultant și ambasador al echipei din Enstone, când aceasta a revenit la proprietatea deplină a Renault în 2015.

  El a preluat un rol mai formal în iulie 2019, când a fost numit director neexecutiv al companiei din Marea Britanie în spatele echipei, ca înlocuitor direct al directorului executiv al Grupului Renault, Thierry Bollore.

  Avea un contract anual cu echipa, iar conducerea a optat să nu-l reînnoiască pentru 2022.

  Prost

  În plus, se înțelege că brand-ul austriac de tratare a apei BWT urmează să devină un sponsor principal al Alpine, sugerând că rozul tradiţional va face parte din imaginea echipei în acest an.

  Szafnauer are deja o relație bună cu BWT și șefii săi, după ce a lucrat îndeaproape cu compania când era sponsorul principal al Force India și Racing Point.

  Anul trecut, BWT a avut un rol subsidiar la Aston Martin, deoarece Cognizant a preluat sponsorizarea titlului, deși mai era ceva roz pe mașina altfel verde.

  Dacă va fi confirmat la Alpine, BWT s-ar reuni și cu Esteban Ocon, care a fost pilot de curse la Force India în 2017 și 2018.

  Numele BWT a dispărut deja de pe site-ul Aston Martin, deși plecarea sa nu a fost confirmată oficial de echipă.

  Un purtător de cuvânt al Aston Martin a declarat: „De obicei, nu discutăm detaliile discuțiilor și contractelor comerciale în curs. Portofoliul nostru complet de parteneri din 2022 va fi prezentat la evenimentul nostru de lansare a mașinii luna viitoare”.

  • Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Motorsport Network


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss