More

  Latest Posts

  Promo Rally: Sezonul 7 și-a desemnat campionii.

  Duminică, 27 februarie, s-a consumat a șasea și implicit, ultima etapă a sezonului 7 din Campionatul Județean de Promo Rally, competiția desemnându-i campioni pe cei mai rapizi piloți amatori.

  Desfășurată pentru a 4-a oară pe tradiționalul circuit stradal din Bartolomeu, municipiul Brașov, ultima etapă a competiției a adus la start 39 de piloți amatori dar și licențiați. Pentru al doilea sezon consecutiv, Adrian Mănescu (Audi S3) a devenit campion județean absolut la Promo Rally, reușind să domine și această etapă, trecându-și în palmares a 4-a victorie la general din acest sezon.

  Brașoveanul a fost urmat pe podiumul general al etapei de harghiteanul Mihály Katona (Nissan Silvia), respectiv de Norberth Marzell (Audi A3 TDI), acesta din urmă reușind, în acest sezon, performanța de a-și apăra titlul de campion al Clasei Diesel, cât și adjudecarea titlului de campion la FWD – tracțiune față și un loc secund la clasa 4, după campionul Viorel Dumitru (BMW E46 TI).

  Promo Rally

  Patric Stănoiu (Citroën C2 VTS) nu a avut nicio problemă în a obține a 5-a sa victorie din acest sezon, reușind să-și impună ritmul în ultima etapă, câștigând Clasa 1 în penultima etapă. La etapa de duminică, Stănoiu a fost urmat pe podium de către vicecampionul sezonului la clasă, Liviu Savin (Honda Civic), în timp ce singura prezență feminină de la start, Izabella Gavrilă (Citroën C2) a completat podiumul etapei a șasea.

  În lipsa principalul său rival la linia de start, Bogdan Micu (Renault Clio) a devenit campion județean la Clasa 2, însă ultima etapă a fost cu ghinion pentru acesta, fiind nevoit să împrumute Peugeot-ul 206 al lui Ioan Lazăr. Astfel, victoria i-a revenit lui Ionuț Savu (Mini Cooper R50), care astfel și-a asigurat a treia poziție la finalul sezonului, după Andrei Bănică. P

  odiumul clasei cu numărul 2 la etapa din 27 februarie a fost completat de Andrei Cătălin Gavrilescu (BMW E46) și Roberto Sebastian Predescu (VW Lupo).

  Asemenea campionului de la Clasa 1, și Adrian Mănescu și-a asigurat titlul de campion al Clasei 3 în penultima etapă. Podiumul clasei in aceasta etapă a fost completat de Andrei Ignat (Mitsubishi Colt) și Alexandru Săvulescu (Peugeot 207 RC), în timp ce ocupantul poziției a 6-a, Alexandru Covaci a obținut titlul de vicecampion al clasei.

  Promo Rally

  Singura clasă care nu-și cunoștea câștigătorul înaintea ultimei etape a fost cea cu numărul 4, acolo unde, în cele din urmă, Mihaly Katona a obținut victoria, fiind urmat de Norberth Marzell, care a devenit vicecampionul clasei, respectiv de Bogdan Munteanu, în timp ce ocupantul poziției a patra, Viorel Dumitru, a devenit dublu campion județean, atât la Clasa 4, cât și la cea a mașinilor cu tracțiune spate – RWD.

  Ultima dar nu cea din urmă clasă, dedicată piloților licențiați, s-a încheiat cu victoria lui Csongor Bilibok (Audi S3) în fața campionului acestui sezon, Matei Stancu, brașoveanul reușind să repete performanța lui Ștefan Raita din sezonul precedent, de a obține titlul județean la volanul unui model BMW E36.

  Pe a treia poziție s-a clasat un alt harghitean, Szilárd Sándor, ce a completat podiumul licențiaților cu un alt model bavarez produs în München. În lipsa lui Zolde, covăsneanul Loránd Szőcs și-a asigurat titlul de vicecampion cu un simplu parcurs al manșelor de concurs de duminică.

  Clasamentele ultimei etape găsiți AICI.

  • Parteneri oficiali: TELL Security Systems , WRT Parts
  • Parteneri principali: Service AutoChelu, Dinamic 92 Distribution, Pro-X – Cosmetică și Întreținere Auto
  • Parteneri: Cyclon Motorsport, BOP Motorsport, Angelli, Omniasig, PrintINK, Comprest, Infinity Trophy, TehnoSting, Crucea Roșie Brașov
  • Parteneri media: Autorally.ro, Rock FM, BizBrașov, Autostiri.ro, NewsBV.ro, RPM Racing RO, Zile și Nopți.

  Promo Rally

  Promo Racing powered by WRT Parts & TELL Security Systems este organizat de Clubul Sportiv Auto Blic sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv, cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Brașov, al IPJ Brașov – Serviciul de Poliție Rutieră, al ISU Brașov, al Inspectoratului de Jandarmi Județean Brașov și al Grupării de Jandarmi Brașov.

  • Mai multe știri despre Campionatul Promo Rally găsiți AICI.

  Sursa: FRAS (Federația Română de Automobilism Sportiv)

  Photocredit: Biroul de presă - Promo Racing powered by WRT Parts & TELL Security System


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss