GP24 Media

LATEST POSTS

Promo Rally: Sezonul 7 și-a desemnat campionii.

Promo Rally
Vizualizări: 24156

Duminică, 27 februarie, s-a consumat a șasea și implicit, ultima etapă a sezonului 7 din Campionatul Județean de Promo Rally, competiția desemnându-i campioni pe cei mai rapizi piloți amatori.

Desfășurată pentru a 4-a oară pe tradiționalul circuit stradal din Bartolomeu, municipiul Brașov, ultima etapă a competiției a adus la start 39 de piloți amatori dar și licențiați. Pentru al doilea sezon consecutiv, Adrian Mănescu (Audi S3) a devenit campion județean absolut la Promo Rally, reușind să domine și această etapă, trecându-și în palmares a 4-a victorie la general din acest sezon.

Brașoveanul a fost urmat pe podiumul general al etapei de harghiteanul Mihály Katona (Nissan Silvia), respectiv de Norberth Marzell (Audi A3 TDI), acesta din urmă reușind, în acest sezon, performanța de a-și apăra titlul de campion al Clasei Diesel, cât și adjudecarea titlului de campion la FWD – tracțiune față și un loc secund la clasa 4, după campionul Viorel Dumitru (BMW E46 TI).

Promo Rally

Patric Stănoiu (Citroën C2 VTS) nu a avut nicio problemă în a obține a 5-a sa victorie din acest sezon, reușind să-și impună ritmul în ultima etapă, câștigând Clasa 1 în penultima etapă. La etapa de duminică, Stănoiu a fost urmat pe podium de către vicecampionul sezonului la clasă, Liviu Savin (Honda Civic), în timp ce singura prezență feminină de la start, Izabella Gavrilă (Citroën C2) a completat podiumul etapei a șasea.

În lipsa principalul său rival la linia de start, Bogdan Micu (Renault Clio) a devenit campion județean la Clasa 2, însă ultima etapă a fost cu ghinion pentru acesta, fiind nevoit să împrumute Peugeot-ul 206 al lui Ioan Lazăr. Astfel, victoria i-a revenit lui Ionuț Savu (Mini Cooper R50), care astfel și-a asigurat a treia poziție la finalul sezonului, după Andrei Bănică. P

odiumul clasei cu numărul 2 la etapa din 27 februarie a fost completat de Andrei Cătălin Gavrilescu (BMW E46) și Roberto Sebastian Predescu (VW Lupo).

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Asemenea campionului de la Clasa 1, și Adrian Mănescu și-a asigurat titlul de campion al Clasei 3 în penultima etapă. Podiumul clasei in aceasta etapă a fost completat de Andrei Ignat (Mitsubishi Colt) și Alexandru Săvulescu (Peugeot 207 RC), în timp ce ocupantul poziției a 6-a, Alexandru Covaci a obținut titlul de vicecampion al clasei.

Promo Rally

Singura clasă care nu-și cunoștea câștigătorul înaintea ultimei etape a fost cea cu numărul 4, acolo unde, în cele din urmă, Mihaly Katona a obținut victoria, fiind urmat de Norberth Marzell, care a devenit vicecampionul clasei, respectiv de Bogdan Munteanu, în timp ce ocupantul poziției a patra, Viorel Dumitru, a devenit dublu campion județean, atât la Clasa 4, cât și la cea a mașinilor cu tracțiune spate – RWD.

Ultima dar nu cea din urmă clasă, dedicată piloților licențiați, s-a încheiat cu victoria lui Csongor Bilibok (Audi S3) în fața campionului acestui sezon, Matei Stancu, brașoveanul reușind să repete performanța lui Ștefan Raita din sezonul precedent, de a obține titlul județean la volanul unui model BMW E36.

Pe a treia poziție s-a clasat un alt harghitean, Szilárd Sándor, ce a completat podiumul licențiaților cu un alt model bavarez produs în München. În lipsa lui Zolde, covăsneanul Loránd Szőcs și-a asigurat titlul de vicecampion cu un simplu parcurs al manșelor de concurs de duminică.

Clasamentele ultimei etape găsiți AICI.

  • Parteneri oficiali: TELL Security Systems , WRT Parts
  • Parteneri principali: Service AutoChelu, Dinamic 92 Distribution, Pro-X – Cosmetică și Întreținere Auto
  • Parteneri: Cyclon Motorsport, BOP Motorsport, Angelli, Omniasig, PrintINK, Comprest, Infinity Trophy, TehnoSting, Crucea Roșie Brașov
  • Parteneri media: Autorally.ro, Rock FM, BizBrașov, Autostiri.ro, NewsBV.ro, RPM Racing RO, Zile și Nopți.

Promo Rally

Promo Racing powered by WRT Parts & TELL Security Systems este organizat de Clubul Sportiv Auto Blic sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv, cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Brașov, al IPJ Brașov – Serviciul de Poliție Rutieră, al ISU Brașov, al Inspectoratului de Jandarmi Județean Brașov și al Grupării de Jandarmi Brașov.

  • Mai multe știri despre Campionatul Promo Rally găsiți AICI.
Sursa: FRAS (Federația Română de Automobilism Sportiv)
Photocredit: Biroul de presă - Promo Racing powered by WRT Parts & TELL Security System
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES