GP24 Media

LATEST POSTS

Proiectul “Leo” de la ART Racing Services Ltd., o carieră profesională în motorsport în devenire.

Leo
Vizualizări: 42609

Bacalaureat, reușită la facultatea vizata- Politehnica Timișoara, secția ingineria automobilelor- ar fi așa-zisele preocupări prioritare vis-a-vis de cariera sportiva a lui Leo Borlovan. Când acestea au fost îndeplinite, a primat căutarea de a testa preliminar material de concurs superior celor folosite în cariera anterioara.

Cu o carte de vizita bine cunoscuta a reușit să contracteze câteva teste foarte importante în ascensiune spre marile competiții de anduranță. Din păcate, a apărut binecunoscuta pandemie care, îngheață practic, toate activitățile social-culturale, dar mai ales sportive. În aceasta perioada participa cu succes în competițiile pe simulator aducându-i în cadrul campionatului național digital pe circuit prima victorie, sezonul încheindu-l pe un merituos loc 3 în clasamentul general.

Leo
Leo premiat cu locul trei la general în Radical Romanian Cup.

Situația prelungita generata de pandemie îi reorientează pe majoritatea sportivilor la nivel mondial la a participa în competiții virtuale care totuși și-au găsit un important rost chiar și pentru realitate. Leo participa la diverse competiții de acest gen ca și Campionatul Național Digital de Circuit organizat de FRAS, BMW GT Challenge & Radical Sprint Cup organizat de Racing League Romania.

Anul 2021 îi aduce prima oportunitate tentanta și binevenita: Radical Romanian CupSR1 Cup unde câștiga primele doua concursuri, stabilind și un nou record de pista pentru acest model pe circuitul Motorpark Romania. Viitorul îi este umplut de speranță spre un nou titlu național care spera să fie completat de o competiție de anduranță precum și teste la un nivel superior.

Leo Borlovan a fost, este și vă fi susținut de o echipa formata din profesioniști cu o amplă experiență în domeniul lor:

  • Dr. Dalibor Pavlisan, un adevărat profesionist în medicina sportiva aplicata, excelând chiar ca și medic personal, nutriționist și nu numai. Are o amprenta solida asupra stării de sănătate, vigoare și condiție fizica a lui Leo, metodele preferate fiind cele homeopatice, dovedite în acest caz că fiind eficiente.
Leo
Dr. Dalibor Pavlisan, medic personal al lui Leo Borlovan.
  • Cristina Bocșa, sportiv de excepție devenita profesor de educație fizica și sport și antrenor de nivel internațional fiind una dintre puținele specializate în pregătire fizica pentru motorsport cu valente deosebite în metodologie și preparare a corpului destinat rezultatelor mari în acest domeniu.
Leo
Leo Borlovan cu Antrenor Personal Cristina Bocșa
  • Sandy Borlovan, tatăl lui Leo, care la rândul sau a realizat o cariera de automobilism strălucită adjudecând 5 titluri absolute în automobilism și maestru al sportului, care l-a introdus pe Leo în motorsport și a fost ca și antrenor în cariera lui Leo de karting. Împreună au realizat 7 titluri naționale la karting. Ca în majoritatea carierelor sportive el este principal sponsor și susținător nu numai în mod financiar, dar și prin suport moral fiind prezent la fiecare concurs unde participa Leo.
Leo
Leo Borlovan cu tatăl său Sandy Borlovan.
  • Frank Van Nunen, Career managerul lui Leo a apărut în cariera lui Leo în anul 2016 chiar în momentul în care trecerea la automobilism era potrivita, schimbând planurile de la karting la automobilism. A avut loc o consfătuire în legătură cu următorul pas în cariera lui Leo bazata pe lunga cariera a lui Frank pe scena internațională s-a hotărât un început în automobilismul sportiv pentru Leo care a început în 2017 cu diverse participări în competițiile de monopost și turisme în Europa, unde Leo a prestat peste așteptări adjudecând mai multe podiumuri și victorii în competițiile internaționale, iar în anii următori Leo a mai participat în curse de anduranță și nu numai.
Leo
Leo Borlovan cu managerul său Frank van Nunen și un mecanic al Radical Romania Cup.

Cariera lui Leo Borlovan este susținută de Clubul Sportiv ABAS Timișoara, ART Racing Services Ltd., GP24 Motorsports și, bineînțeles, de părinții săi Sandy și Mihaela Borlovan. Suportul pe Circuit este oferit de Frank van Nunen și de fratele lui Leo, Valentin Borlovan.

Sursa: GP24 / ART Racing Services Ltd.
Photocredit: Mihnea Tatu
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES