Latest Posts

Proiect unic în motorsportul romanesc : BMW E30 total facelift – Ep1

Vizualizări: 11611

Daniel Chiva – pilot de drift clasa semipro, aduce o inovație în motorsportul romanesc. El vine cu o idee noua de stilizare care provine din cultura americana, modificându-și caroseria mașinii care combină două stiluri a două mărci diferite. Ideea este prezentă și în Europa azi, dar unică în România. Proiectul este făcut de pilotul însuși în propriul garaj.

Prima marca știm ca este BMW, respectiv un E30, a doua care sa fie?

Declarație despre proiect Daniel Chiva :

“Atunci cand iti plac lucrurile „altfel” trebuie sa iei masuri. Asa s-a nascut ideea de a veni in Campionatul National de Drift cu ceva nou, dar pe o caroserie pe care o am in prezent. Inspiratia a venit de prin Europa , unde , au aparat cateva masini cu o parte din fata stilizata mai mult de 90 %. Practic este jumatate de masina de un fel , jumatate originala .

Din cateva discutii cu 2 amici (Radu si Dorin) care s-au apucat recent de povestea cu piesele din fibra si totodata o pasiune mai veche de a lor pentru creatie, le-am propus sa incercam sa facem ceva inedit cu masina mea. Pentru ca am rezonat in nebunie au acceptat instant.

Ne-am apucat de treaba, am dus masina in garajul lor si am inceput sa ne facem niste calcule cat credem noi ca ar dura. Initial am crezut ca o sa dureze undeva la 3 saptamani… nu a fost asa .. inca nu am terminat si ne-am apucat din iunie.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Anul asta o sa fie gata, PROMIT !

Trebuie sa mentionez ca nici unul din noi nu a mai lucrat la asa ceva pana acum. La modelaj, la proiectare, totul se intampla manual si vizual. In prima faza am inceput sa umplem tot botul masinii cu spuma. Numai sa turnam spuma a durat cateva zile pentru ca trebuia sa se usuce straturile. In acelasi timp ne-am apucat si de spate. Cand nu aveam ce face pe partea din fata , lucram la spate. Peripetiile abia acum incep sa apara… “

Proiect unic în motorsportul romanesc : BMW E30 total facelift - Ep1
Sursa foto : Daniel Chiva

Stati aproape urmeaza episodul 2, 3, 4 … nu stim inca cate episoade avem. Aflam pe parcursul proiectului Proiect unic în motorsportul romanesc : BMW E30 total facelift - Ep1Proiect unic în motorsportul romanesc : BMW E30 total facelift - Ep1

Proiect unic în motorsportul romanesc : BMW E30 total facelift - Ep1

Sursa: https://gp24.ro
Photocredit: https://gp24.ro
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

https://gp24.ro

Latest Posts

Don't Miss