More

  Latest Posts

  Programul etapei de la Imola a fost modificat

  Vizualizări: 10511

  Etapa de la Imola va avea un program ușor modificat datorită înmormântării Prințului Consort Philip, ducele de Edinburgh.

  Marele Premiu al Regiunii Emilia-Romagna va avea un program ușor modificat după decesul Prințului Consort Philip, duce de Edinburgh. Acesta a decedat în data de 9 aprilie, la venerabila vârstă de 99 de ani. Modificările survenite în programul etapei au de-a face cu înmormântarea acestuia programată să se desfășoare sâmbătă.

  Funeraliile Prințului Consort Philip, duce de Edinburgh, au condus astfel la modificarea programului. Conform regulamentului Federației Internaționale de Automobilism, modificările asupra programului unui weekend competițional pot avea loc doar în situații excepționale.

  Prin urmare, activitatea pe pista din Imola va debuta vineri. Primul antrenament liber va debuta la ora 12. Cel de-al doilea antrenament liber va avea loc la ora 15:30. Sesiunile de sâmbătă vor avea loc la ora 12, în cazul antrenamentelor libere și la ora 15, în cazul sesiunii de calificări.

  Singura constantă din cadrul Marelui Premiu al Regiunii Emilia-Romagna rămâne ora cursei. Astfel, întrecerea de duminică după-amiază va începe la ora stabilită inițial, 16:10.

  Mai multe știri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiți AICI.

  Sursa: FIA
  Photocredit: FIA
  Sponsor:

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  FIA

  Latest Posts

  Don't Miss