Latest Posts

Programul Campionatului Național De Time Attack pentru sezonul 2020

Vizualizări: 10898

Comisia Națională de Time Attack a anunțat că sezonul 2020 va avea un număr total de 8 etape, care se vor desfășura pe circuitul Transilvania Motor Ring și pe circuit stradal la Gheorghieni.

La fel ca în ediția precedentă, sezonul 2020 de Time Attack va avea patru evenimente duble. Trei se vor desfășura pe Transilvania Motor Ring, iar unul la Gheorghieni, fiecărei zile fiindu-i atribuită o etapă.

Primele două runde se vor desfășura pe 28-29 martie pe Transilvania Motor Ring. Prima jumătate a sezonului se va încheia pe 30-31 mai cu etapele a treia și a patra la Gheorghieni. Circuitul de la Târgu Mureș va găzdui ultimele două evenimente duble pe 5-6 septembrie și 3-4 octombrie.

În 2019, Campionatul Național de Time Attack a avut la start nu mai puțin de 61 de sportivi, aproape dublu față de sezonul anterior, fiind una dintre disciplinele aflate în plină dezvoltare la nivel național.

Calendar Competițional:

  1. 28 Martie, Transilvania Motor Ring – Târgu Mureș
  2. 29 Martie, Transilvania Motor Ring – Târgu Mureș
  3. 30 Mai, Gheorghieni
  4. 31 Mai, Gheorghieni
  5. 5 Septembrie, Transilvania Motor Ring – Târgu Mureș
  6. 6 Septembrie, Transilvania Motor Ring – Târgu Mureș
  7. 3 Octombrie, Transilvania Motor Ring – Târgu Mureș
  8. 4 Octombrie, Transilvania Motor Ring – Târgu Mureș
Sursa: FRAS (Federația Română de Automobilism Sportiv)
Photocredit: FRAS (Federația Română de Automobilism Sportiv)
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

FRAS (Federația Română de Automobilism Sportiv)

Latest Posts

Don't Miss