More

  Latest Posts

  Prodrive eliberează un ventilator low-cost pentru a ajuta pacienți Covid-19.

  Pionierii britanici în domeniul Motorsport, Prodrive, a lucrat îndeaproape cu Universitatea Cambridge pentru a lansa un ventilator cu costuri reduse pentru a ajuta pacienții din spitalele din întreaga lume să lupte împotriva virusului COVID-19.

  Conceptul Open Ventilator System Initiative (OVSI) este conceput de Laboratorul Whittle de la Universitate Cambridge folosind componente provenite din aprovizionarea medicală din afară pentru a reduce costurile. În doar cinci săptămâni după ce Prodrive a primit conceptul, ei au lucrat la un prototip complet funcțional, pregătit pentru producție.

  Prodrive2

  „Îndeplinirea cerințelor unice ale clinicienilor locali a fost cheia pentru acest proiect, clinicienii ne-au spus că ventilatorul trebuie să acopere un spectrul larg de cerințe de ventilație a pacientului și, prin urmare, să funcționeze în trei moduri – ventilație neinvazivă, obligatorie sau declanșată de pacient.” A spus profesorul Axel Zeitler de la Departamentul de Inginerie Chimică și Biotehnologie și conducerea echipei OVSI.

  Începând cu luna aprilie, Prodrive a înființat o echipă de 20 de lucrători la sediul central din Banbury, Oxfordshire, pentru a lucra șapte zile pe săptămână pentru a proiecta piesele fabricate din materiale adecvate pentru scop medical care ar fi gata pentru un volum mare de producție.

  Echipa Prodrive a conceput, de asemenea, sistemul electronic și electric și a scris un software complet nou pentru a fi mai ușor de utilizat în mediul intensiv de către personalul medical.

  Primul prototip complet funcțional a fost asamblat la sediul lor central, iar ventilatorul a desfășurat câteva teste furnizate de specificațiile pentru Sistemului de Ventilare Fabricate Rapidă de la guvernul britanic (RMVS).

  Prodrive3

  „Sunt deosebit de mândru de modul în care echipa noastră, care nu a avut experiență medicală anterioară, și-a acordat timpul liber și a adus acest proiect la bun sfârșit în timp record. Este o adevărată indicație a strategiei noastre de aplicare a culturii sportului motor la provocări tehnice complexe care necesită o abordare inovatoare”. David Richards, președintele Prodrive, a declarat.

  Noul ventilator urmează să fie expediat pe continentul african, deoarece Organizația Mondială a Sănătății (OMS) prevede că COVID-19 va lovi puternic în Africa pentru următoarele trei-șase luni. Există deja 2000 de ventilatoare gata de a fi utilizate în 41 de țări de pe continentul african, zece dintre ele neavând deloc ventilatoare.

  Ventilatorul va fi lansat ca open-source și există două companii sud-africane care vor primi proiectarea pentru a începe producția, Defy, care este un producător de electrocasnice și Denel, care este o companie deținută de stat.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss