More

  Latest Posts

  Problemele de vedere ale lui Marc Marquez arată „îmbunătățiri clare”

  Medicii lui Marc Marquez au confirmat că problemele de vedere arată „îmbunătățiri clare” și a revenit la antrenamentele pe motocicletă.

  Pilotul Honda a ratat ultimele două runde ale sezonului de MotoGP din 2021, după ce o contuzie pe care a suferit-o într-un accident de antrenament i-a afectat un nerv al ochiului și a dus la revenirea problemelor de vedere – diplopie – pe care a experimentat-o în 2011.

  Cariera de curse a lui Marquez a fost amenințată la sfârșitul anului 2011, când un accident în timpul weekendului Marelui Premiu Moto2 din Malaezia l-a făcut să sufere aceste probleme de vedere.

  În actualizarea anterioară a Honda, chiar înainte de Crăciun, se spunea că recuperarea lui merge bine și nu va fi supus unei intervenții chirurgicale.

  Acum, Honda spune că recuperarea lui continuă după un control recent efectuat de medici luni, Marquez revenind la antrenamentele de motocross pentru prima dată în trei luni.

  Următorul pas va fi ca el să meargă cu motocicleta pe un circuit de curse, deși rămâne neclar dacă va fi prezent la primul test de pre-sezon din 2022, în februarie, în Malaezia.

  Marquez

  Într-un comunicat de la Honda se spune: „Marc Marquez a fost supus unui control medical cu dr. Sánchez Dalmau lunea trecută pentru a analiza situația diplopiei sale.

  „Oftalmologul a confirmat o îmbunătățire clară a viziunii celui multiplului campion mondial.

  „Odată cu acest progres, pilotul Repsol Honda Team a primit autorizația de a conduce o motocicletă de motocross, cea mai solicitantă disciplină posibilă în lumea celor două roți, a fost aleasă de Marquez și echipa sa.

  „După o absență de trei luni, pilotul spaniol a revenit pe motocicletă pe Circuitul Ponts (Lleida). După mai multe alergări, senzațiile și sentimentele sale pe motocicletă au fost mai mult decât optimiste.

  „Următorul pas pentru Marquez va fi să piloteze pe o pistă asfaltată.”

  Ca urmare a recuperării continue a lui Marquez, el va fi prezent vineri la evenimentul de lansare a Honda 2022.

  Marquez a încheiat campania din 2021 pe locul al șaptelea în clasament, după ce a câștigat trei curse în revenirea sa după accidentarea la braț care l-a exclus din sezonul 2020.

  El a terminat cu 42 de puncte în fața următorului cel mai bun pilot Honda – colegul de echipă Pol Espargaro – în ciuda faptului că a ratat patru curse și s-a prăbușit din alte patru.

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de MotoGP găsiţi AICI!

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Motorsport Network


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss