Latest Posts

Problema celor de la Ferrari sunt italienii, spune Ecclestone

Vizualizări: 18718

Bernie Ecclestone spune că problema cu care se confruntă cei de la Ferrari, în acest moment, „sunt italienii”. Echipa de la Maranello a avut un sezon foarte dificil, iar acum, la ultima cursă din 2020, de la Abu Dhabi, Mattia Binotto, a fost nevoit să se întoarcă în Italia, din cauza unor probleme de sănătate, în același timp în care, Louis Camillieri, s-a hotărât brusc să demisioneze.

„Fără supărare, dar eu am considerat mereu că problema aici sunt italienii”, a declarat fostul director executiv al F1, Ecclestone. „Toți vor să fie șefi și toți au ideile lor personale. Nu spun că nu ar avea un loc pe acolo, dar cred că ar trebui să atragă și nemți, francezi, englezi, oameni care gândesc diferit.”

Ecclestone spune că situația îi amintește de 1993, când a trebuit să convingă Ferrari să accepte un francez, pe Jean Todt – care a condus echipa în era de succes cu Schumacher. „Ce s-a întâmplat cu Jean (Todt), a fost emblematic. Italienii nu l-au vrut. Eu i-am convins să îl accepte și de acolo, lucrurile au luat o turnură pozitivă.”

„Binotto, în schimb, se află într-o poziție foarte dificilă”, a explicat Ecclestone. „Nu știu dacă și-a dorit vreodată cu adevărat să fie director de echipă. El este un inginer și s-a ocupat mereu de problemele tehnice. La Maranello acum este nevoie de un manager bun, care să pună oamenii potriviți în pozițiile corespunzătoare.”

„Acum trei ani, credeam că Flavio (Biatore) ar fi omul potrivit – are idei bune, știe cum să aleagă oamenii și nu este politician. Dar acum, este prea ocupat cu firmele sale”, a concluzionat Ecclestone.

Sursa: Formula 1 World Championship
Photocredit: Formula 1 World Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Formula 1 World Championship

Latest Posts

Don't Miss