Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Problema celor de la Ferrari sunt italienii, spune Ecclestone

  Bernie Ecclestone spune că problema cu care se confruntă cei de la Ferrari, în acest moment, „sunt italienii”. Echipa de la Maranello a avut un sezon foarte dificil, iar acum, la ultima cursă din 2020, de la Abu Dhabi, Mattia Binotto, a fost nevoit să se întoarcă în Italia, din cauza unor probleme de sănătate, în același timp în care, Louis Camillieri, s-a hotărât brusc să demisioneze.

  „Fără supărare, dar eu am considerat mereu că problema aici sunt italienii”, a declarat fostul director executiv al F1, Ecclestone. „Toți vor să fie șefi și toți au ideile lor personale. Nu spun că nu ar avea un loc pe acolo, dar cred că ar trebui să atragă și nemți, francezi, englezi, oameni care gândesc diferit.”

  Ecclestone spune că situația îi amintește de 1993, când a trebuit să convingă Ferrari să accepte un francez, pe Jean Todt – care a condus echipa în era de succes cu Schumacher. „Ce s-a întâmplat cu Jean (Todt), a fost emblematic. Italienii nu l-au vrut. Eu i-am convins să îl accepte și de acolo, lucrurile au luat o turnură pozitivă.”

  „Binotto, în schimb, se află într-o poziție foarte dificilă”, a explicat Ecclestone. „Nu știu dacă și-a dorit vreodată cu adevărat să fie director de echipă. El este un inginer și s-a ocupat mereu de problemele tehnice. La Maranello acum este nevoie de un manager bun, care să pună oamenii potriviți în pozițiile corespunzătoare.”

  „Acum trei ani, credeam că Flavio (Biatore) ar fi omul potrivit – are idei bune, știe cum să aleagă oamenii și nu este politician. Dar acum, este prea ocupat cu firmele sale”, a concluzionat Ecclestone.

  Sursa: Formula 1 World Championship

  Photocredit: Formula 1 World Championship


  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Ana Danila

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss

  Ana Danila