Latest Posts

Prima problemă pentru Lewis Hamilton la Ferrari.

Vizualizări: 15822

Prima problemă pentru Lewis Hamilton la Ferrari: Se pare că Lewis Hamilton este pe cale să își piardă unul dintre cei mai apropiați aliați atunci când vine vorba de curse, iar acest lucru s-ar putea dovedi dificil de suportat pentru el.

Inginerul său de cursă Peter Bonnington, care îi este alături de foarte mult timp, nu va merge cu Lewis Hamilton atunci când acesta va merge la Scuderia Ferrari, deoarece o clauză din contractul său îi refuză opțiunea de a-l putea lua cu el.

Acest lucru ar putea foarte bine să reprezinte o mică problemă, deoarece știm cu toții că Lewis Hamilton are un anumit stil de comunicare atunci când pilotează și că îi place să vorbească mult și, de asemenea, că, într-un fel, îi place să se plângă mult: (“Bono, my tires are gone”). Este evident că Peter Bonnington s-a obișnuit cu acest lucru și s-a descurcat foarte bine cu acest stil special de comunicare. Cei doi au dezvoltat chiar și anumite cuvinte cheie care funcționează ca motivație, cum ar fi fraza pe care o știe orice fan al Formulei 1: “It is Hammertime”.

Prima, Lewis

Ricardo Adami va fi cel care ar putea să-i ia locul lui Peter Bonnington atunci când Lewis Hamilton va merge la Scuderia Ferrari. Va putea el să se descurce cu Lewis Hamilton în același mod? Ricardo Adami, care a lucrat cu Carlos Sainz de când acesta s-a alăturat Scuderiei Ferrari venind de la McLaren în 2021 și cu Sebastian Vettel înainte de asta, când a venit de la Red Bull Racing. Ricardo Adami și Sebastian Vettel s-au alăturat Scuderiei Ferrari împreună în 2015 și au mai lucrat împreună înainte la Scuderia Toro Rosso.

Ricardo Adami a absolvit ca inginer auto la Universitatea din Brescia în 2001 și a început să lucreze la Minardi în 2002. Adami a rămas la echipă și după ce aceasta a fost achiziționată de producătorul austriac de băuturi energizante Red Bull și redenumită Scuderia Toro Rosso la sfârșitul anului 2005. În anii în care a lucrat la echipa italiană, a fost promovat și ca inginer de curse și a lucrat cu mai mulți piloți, printre care Vitantonio Liuzzi, Sebastian Vettel, Sébastien Buemi și Daniel Ricciardo.

Lewis Hamilton și Peter Bonnington -mai cunoscut sub numele de Bono- au forjat un parteneriat legendar în timpul petrecut la Mercedes, inginerul de curse în vârstă de 49 de ani ghidându-l pe pilotul britanic spre șase titluri de campion al piloților cu Săgețile Argintii. Șeful Mercedes, Toto Wolf, a abordat posibilitatea ca Peter Bonnington să se alăture Scuderiei Ferrari după ce a fost anunțată vestea mutării lui Lewis Hamilton.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Prima, Lewis

În stilul său obișnuit, acesta a venit cu o declarație evitantă și a spus “Cred că aceasta este o discuție pe care trebuie să o avem în lunile următoare. Am vorbit deja cu Bono. Când i-am spus despre mutarea lui Lewis la Ferrari, m-a întrebat: este 1 aprilie?”, indicând că Peter Bonnington nu știa despre mutare

Perechea emblematică dintre Lewis Hamilton și Peter Bonnington nu va mai exista după încheierea campaniei 2024. Potrivit unui raport al publicației italiene de știri Analisi Technica, clauza de non braconaj din ultimul său contract cu Mercedes, semnat la jumătatea sezonului 2023, a împiedicat Scuderia Ferrari să îl atragă pe Peter Bonnington de la Brackley la Maranello, ceea ce s-ar putea dovedi o provocare pentru Lewis Hamilton.

Evident, Lewis Hamilton se poate obișnui cu o persoană nouă în urechea lui în timpul curselor și simte în mod clar că o mutare la Scuderia Ferrari va fi exact ceea ce are nevoie. Și poate că și această nouă pereche cu Ricardo Adami ar fi de succes, deoarece, chiar dacă este mai puțin cunoscut decât Peter Bonnington, acesta nu este un jucător ușor, deoarece a lucrat anterior cu un alt multiplu campion mondial, Sebastian Vettel și cu alți piloți de succes în Formula 1. Cu toate acestea, cu siguranță va fi nevoie de o perioadă în care cei doi se vor obișnui unul cu celălalt.

  • Mai multe știri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: GP24 Media
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor: TricouMania

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24 Media

Latest Posts

Don't Miss