More

  Latest Posts

  Prima luptă pe macadam din 208 R2 Cup va fi la Raliul Sibiului.

  Șapte echipaje s-au înscris în lupta din cadrul Cupei 208 R2 din Campionatul Național de Raliuri, care va avea loc în acest weekend la Raliul Sibiului.

  208 R2 Cup

  Cristi Sugár poate deveni marele favorit la titlu dacă va obține al patrulea succes din tot atâtea posibile în actuala stagiune. Împreună cu Vlad Colceriu copilot, Cristi Sugár s-a impus în Maramureș, Harghita și Bucovina, având 85 de puncte, în timp ce pe poziția secundă se află Csongor Szabo, care îl are în dreapta pe Marcus Andreoiu, aceștia strângând 63 de puncte.

  Podiumul provizoriu al 208 R2 Cup România este completat de Bogdan Gheorghiu, una dintre surprizele frumoase ale startului de campionat. Pe locul 2 în Bucovina, acesta a adunat 45 de puncte până acum. Față de etapele trecute, Gheorghiu îl va avea copilot la Sibiu pe Adrian Temeș, cel care până acum stătea în dreapta lui Radu Necula, absent în acest weekend.

  208

  Pe lângă cele trei echipaje de pe podium, la startul de vineri vor mai fi prezenți următorii: Marius Sîncrăianu/Alina Bianca Pop, Claudiu Albuț/Radu Ursu, Rareș Tomiță/Levente Cszegy și Mihnea Hanea/Adrian Pavel.

  Tomiță își trece numele pe lista favoriților la primele locuri, sibianul fiind întotdeauna foarte rapid în cursa de casă. Sîncrăianu revine după o etapă de pauză, în timp ce Hanea, cel mai tânăr pilot din cadrul cupei, se întoarce pe probe în ciuda accidentului din Bucovina, când a abandonat chiar la shakedown.

  Pe lângă supremația sportivă, echipajele vor lupta și pentru premiile puse în joc de Termo Life. Câștigătorul va primi 2.000 de euro, locul 2 un cec de 1.000 de euro, iar ultima poziție de pe podium va pleca acasă cu 500 de euro.

  208

  Raliul Sibiului 2022, care va avea un total de peste 130 de kilometri de probe speciale, se va desfășura pe macadam, fiind prima cursă pe această suprafață din sezonul de debut al 208 R2 Cup.

  „Ne îndreptăm spre prima etapă de macadam din 208 R2 Cup, Raliul Sibiului, unul dintre cele mai interesante raliuri din calendarul competițional. Știm foarte bine că, prin tradiția sa, la Sibiu orice este posibil, așa că nu putem spune că există un favorit anume. Suntem siguri că lupta la vârf se va da între multe echipaje, iar acestea vor demonstra încă o dată competivitatea acestui model. Multă baftă tuturor” a declarat Iulian Ichim, organizator 208 R2 Cup.

  208

  Desfășurarea 208 R2 Cup nu ar fi posibilă fără susținerea partenerului Termo Life.

  • Partenerii tehnici ai competiției sunt: Hankook Competition prin Bucur Tuning, www.sparco-shop.ro și Verla.
  • Partener media: RallyMax.ro
  • Mai multe știri despre Campionatul Național de Raliuri găsiți AICI.
  Sursa: Comunicat - 208 R2 Cup Romania
  Photocredit: 208 R2 Cup Romania

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Comunicat - 208 R2 Cup Romania

  Latest Posts

  Don't Miss