GP24 Media

LATEST POSTS

Prima fotografie „nedeghizată” cu Hypecar racer de la Toyota

Vizualizări: 15082

Iată prima imagine cu noul model FIA WEC Toyota Gazoo Racing Le Mans Hypercar din 2021, testată ieri la Circuitul Internațional Algarve din Portugalia.

Supranumită GR Super Sport, mașina este înlocuitorul direct al TS050 LMP1 Hybrid, care a obținut un trio de victorii totale la Le Mans 24h și o pereche de campionate World Manufacturer/ Teams and Drivers.

Toyota nu a confirmat încă grupul propulsor actual pentru noua mașină. Înainte de modificările semnificative aduse reglementărilor LMH și înainte de convergența cu setul de reguli LMDh ulterior, pentru acesta fusese prevăzut un motor V6 cu combustie internă dublu turbo, asociat cu un sistem de acționare hibrid pe puntea față.

Prima fotografie „nedeghizată” cu Hypecar racer de la Toyota

În prezent, mașina urmează să debuteze în competiție la runda de deschidere a FIA WEC 2021 la Sebring, în martie 2021.

Versiunea de curse a mașinii urmează versiunea rutieră dezvăluită de Toyota în perioada de dinainte de Le Mans 24h 2020 (în imaginea de mai jos).

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Prima fotografie „nedeghizată” cu Hypecar racer de la Toyota

Sursa: Toyota Gazoo Racing
Photocredit: Daily Sports Car
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES