More

  Latest Posts

  Prima fotografie „nedeghizată” cu Hypecar racer de la Toyota

  Iată prima imagine cu noul model FIA WEC Toyota Gazoo Racing Le Mans Hypercar din 2021, testată ieri la Circuitul Internațional Algarve din Portugalia.

  Supranumită GR Super Sport, mașina este înlocuitorul direct al TS050 LMP1 Hybrid, care a obținut un trio de victorii totale la Le Mans 24h și o pereche de campionate World Manufacturer/ Teams and Drivers.

  Toyota nu a confirmat încă grupul propulsor actual pentru noua mașină. Înainte de modificările semnificative aduse reglementărilor LMH și înainte de convergența cu setul de reguli LMDh ulterior, pentru acesta fusese prevăzut un motor V6 cu combustie internă dublu turbo, asociat cu un sistem de acționare hibrid pe puntea față.

  În prezent, mașina urmează să debuteze în competiție la runda de deschidere a FIA WEC 2021 la Sebring, în martie 2021.

  Versiunea de curse a mașinii urmează versiunea rutieră dezvăluită de Toyota în perioada de dinainte de Le Mans 24h 2020 (în imaginea de mai jos).

  Sursa: Toyota Gazoo Racing
  Photocredit: Daily Sports Car

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Toyota Gazoo Racing

  Latest Posts

  Don't Miss