More

  Latest Posts

  Prima femeie pilot din Academia Ferrari – „un moment cheie în istoria noastră” (Binotto)

  Maya Weug (16 ani), câștigătoarea programului FIA Girls on Track, a obținut un loc în cadrul Ferrari Driver Academy și implicit, o poziție în Campionatul de Formula 4, din 2021. Mattia Binotto a avut numai cuvinte de laudă la adresa ei.

  „Acesta este un moment cheie în istoria Scuderiei Ferrari și a Academiei. Mulțumită colaborării dintre FIA și Girls on Track: Rising Stars Program, pentru prima dată, de la înființarea Ferrari Driver Academy, ni se va alătura o femeie.”

  „Maya Weug va concura în campionatul de Formula 4, care este considerat primul pas către Formula 1”, a declarat Binotto. Și Marco Matassa, șeful FDA, este mulțumit de acest pas istoric: „Suntem încântați să îi urăm bun venit în Academie lui Maya. Suntem impresionați de dedicarea și pregătirea de care a dat dovadă, atât fizic, cât și psihic. În ciuda experienței limitate, a controlat bine monopostul din start și a urmat instrucțiunile.”

  Sursa: Formula 1 World Championship

  Photocredit: Formula 1 World Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss