Latest Posts

Prima femeie pilot din Academia Ferrari – „un moment cheie în istoria noastră” (Binotto)

Vizualizări: 30651

Maya Weug (16 ani), câștigătoarea programului FIA Girls on Track, a obținut un loc în cadrul Ferrari Driver Academy și implicit, o poziție în Campionatul de Formula 4, din 2021. Mattia Binotto a avut numai cuvinte de laudă la adresa ei.

„Acesta este un moment cheie în istoria Scuderiei Ferrari și a Academiei. Mulțumită colaborării dintre FIA și Girls on Track: Rising Stars Program, pentru prima dată, de la înființarea Ferrari Driver Academy, ni se va alătura o femeie.”

„Maya Weug va concura în campionatul de Formula 4, care este considerat primul pas către Formula 1”, a declarat Binotto. Și Marco Matassa, șeful FDA, este mulțumit de acest pas istoric: „Suntem încântați să îi urăm bun venit în Academie lui Maya. Suntem impresionați de dedicarea și pregătirea de care a dat dovadă, atât fizic, cât și psihic. În ciuda experienței limitate, a controlat bine monopostul din start și a urmat instrucțiunile.”

Sursa: Formula 1 World Championship
Photocredit: Formula 1 World Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Formula 1 World Championship

Latest Posts

Don't Miss