More

  Latest Posts

  Prima „cursă fantomă”, fără fani la circuit, un succes.

  Duminică, 16 mai, seria NASCAR a organizat prima cursă auto fără fani. Formula 1 intenționează să facă același lucru începând cu 5 iulie cu Marele Premiu al Austriei. Faptul că cursa de la NASCAR a fost operată cu succes presupune bine pentru evenimentele F1 fără fani. Cu toate acestea, oamenii echipei F1 trebuie să călătorească în și din diferite țări, astfel încât să creeze provocări și probleme cu care echipele NASCAR nu au fost nevoite să se confrunte. La fel, este și faptul că întreaga operațiune F1 este mai complexă de produs decât cea a NASCAR.

  Echipele NASCAR au sediul în Charlotte, North Carolina. De acolo este la doar două ore de mers cu mașina spre Darlington, South Carolina, unde cursa s-a desfășurat pe o pistă ovală. Așa că piloții ar putea conduce de la casele lor la pista, la cursă și să conducă acasă în aceeași zi. Piloții au comentat cât de ciudat și nefiresc a fost să alergați în fața tribunelor complet goale.

  A fost un eveniment de o zi. Nu a existat nicio practică sau calificare – grila a fost creată la întâmplare. Așadar, prima dată când piloții au condus pe pistă au fost turele de încălzire și apoi cursa în sine. Iată câteva alte observații și reglementări:

  • Fiecare persoană căreia i s-a permis să intre la circuit trebuia să citească un manual de instrucțiuni de 30 de pagini.
  • Toată lumea și-a testat temperatura la poartă înainte de a intra în circuit.
  • Există limite pentru câți membri ai echipajului au fost permișii pentru fiecare mașină (14)
  • Transportatorii echipei erau parcate distanțate.
  • Piloților nu li s-a permis niciun contact cu echipajele de când au ajuns pe pistă până la urcarea în mașină.
  • Toată lumea trebuia să poarte o mască, chiar și piloții atunci când ieșeau din mașină.
  • Oamenii erau la distanță socială.
  • Un singur membru al echipajului a fost permis să fie acolo pentru a-l ajuta pe pilot să ajuta cu centurile de siguranță.
  • Comentariul TV a fost realizat din studio, cu cei trei crainici în camere separate.
  • La pistă existau un singur comentator TV de pe pitlane, cu un cameraman și au stat întotdeauna la 2 metri distanța de piloți.
  • Doar patru persoane din mass-media au avut voie să participe la eveniment și s-au aflat într-o clădire separată, departe de padoc.

  Echipele Nascar se vor întoarce pe traseul Concord Raceway din North Carolina pentru cursa Coca Cola 600.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss