GP24 Media

LATEST POSTS

Prim pole-position în World Superbike pentru Bautista

Vizualizări: 9724

Alvaro Bautista a demolat recordul pe tur de la Buriram și prin urmare și-a adjudecat primul său pole position în campionatul World Superbike.

Bautista a terminat sesiunea la aproape jumătate de secundă mai rapid decât cel mai apropiat dintre rivalii săi, Jonathan Rea.

Pilotul Aruba.it Racing Ducati a accelerat ritmul în clasa SBK pe noua sa motocicleta V4 R, producând un timp de 1m31.912s, timp suficient de bun pentru a bate fostul record pe tur al circuitului cu mai bine de nouă zecimi de secundă.

În ciuda faptului că Rea a continuat să își bată timpii cu jumătate de secundă în comparație cu pole-ul său de acum 12 luni, pilotul Kawasaki a terminat sesiunea la 0.429s mai lent decât Bautista, cu toate că cei doi păreau să fie pe picior similar în antrenamente.

Alex Lowes completează prima linie a grilei pentru Pata Yamaha, la mai puțin de o zecime în spatele lui Rea, iar pilotul GRT Yamaha, Sandro Cortese și-a menținut elanul din antrenamente reușind un loc patru pe grilă în doar a doua sa ieșire în World SBK.

Leon Haslam pentru Kawasaki a reușit locul 5 în fața lui Tom Sykes, pilotul BMW terminând pe șase.

Marco Melandri pentru GRT Yamaha, Eugene Laverty pentru Go Eleven Ducati și Chaz Davies pentru Aruba.it Racing Ducati constituie linia a treia.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Michael Van der Mark, care a terminat pe podium în Tailanda acum doar 12 luni, a avut parte de o sesiune de calificare dificilă, reușind doar locul 10 pentru Pata Yamaha, dar, a terminat în fața lui Markus Reiterberger și a lui Leon Camier, cei trei completând linia a patra.

Foto-credit: Aruba.it Racing Ducati World SBK

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES