More

  Latest Posts

  Prim pole-position în World Superbike pentru Bautista

  Alvaro Bautista a demolat recordul pe tur de la Buriram și prin urmare și-a adjudecat primul său pole position în campionatul World Superbike.

  Bautista a terminat sesiunea la aproape jumătate de secundă mai rapid decât cel mai apropiat dintre rivalii săi, Jonathan Rea.

  Pilotul Aruba.it Racing Ducati a accelerat ritmul în clasa SBK pe noua sa motocicleta V4 R, producând un timp de 1m31.912s, timp suficient de bun pentru a bate fostul record pe tur al circuitului cu mai bine de nouă zecimi de secundă.

  În ciuda faptului că Rea a continuat să își bată timpii cu jumătate de secundă în comparație cu pole-ul său de acum 12 luni, pilotul Kawasaki a terminat sesiunea la 0.429s mai lent decât Bautista, cu toate că cei doi păreau să fie pe picior similar în antrenamente.

  Alex Lowes completează prima linie a grilei pentru Pata Yamaha, la mai puțin de o zecime în spatele lui Rea, iar pilotul GRT Yamaha, Sandro Cortese și-a menținut elanul din antrenamente reușind un loc patru pe grilă în doar a doua sa ieșire în World SBK.

  Leon Haslam pentru Kawasaki a reușit locul 5 în fața lui Tom Sykes, pilotul BMW terminând pe șase.

  Marco Melandri pentru GRT Yamaha, Eugene Laverty pentru Go Eleven Ducati și Chaz Davies pentru Aruba.it Racing Ducati constituie linia a treia.

  Michael Van der Mark, care a terminat pe podium în Tailanda acum doar 12 luni, a avut parte de o sesiune de calificare dificilă, reușind doar locul 10 pentru Pata Yamaha, dar, a terminat în fața lui Markus Reiterberger și a lui Leon Camier, cei trei completând linia a patra.

  Foto-credit: Aruba.it Racing Ducati World SBK


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss