Latest Posts

Prezentare Probe Speciale – PS5/7 „Râu Sadului – Gorgandin”

Vizualizări: 11116

Noutatea organizatorilor pentru ediția 2020 a Raliului Sibiului, proba „Râu Sadului – GORGANDIN” reprezintă asul din mânecă al competiției. Cu o lungime de 16,10 kilometri, speciala este cea mai lungă a raliului și va reprezenta o surpriză pentru toate echipajele, fiind parcursă în premieră.

Startul se dă în apropiere de localitatea Râu Sadului, la peste 40 de kilometri de Sibiu. După o serie de viraje lente în urcare, proba își arată adevăratele caracteristici: rapidă, tehnică și cu adevărat specială. Zonele de viteză sunt întrerupte de câteva viraje lente, într-un amestec unic care cuprinde toate tipurile de condiții pe care concurenții le pot întâlni.

Sosirea este amplasată la intersecția cu fosta probă „Gâtul Berbecului”, într-o zonă cunoscută fanilor pentru duelurile dintre concurenți de-a lungul sezoanelor anterioare. De aici, echipajele vor parcurge cei șapte kilometri până în Păltiniș, unde se vor alinia la startul altei probe decisive, PS6/8 „Șanta”.

Program PS5/7 „Râu Sadului – GORGANDIN”. Sâmbătă, 15 august 2020:

  • PS5 – 11:51
  • PS7 – 15:17

Prezentare Probe Speciale – PS5/7 „Râu Sadului - Gorgandin”

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss