More

  Latest Posts

  Prezentare Probe Speciale – PS5/7 „Râu Sadului – Gorgandin”

  Noutatea organizatorilor pentru ediția 2020 a Raliului Sibiului, proba „Râu Sadului – GORGANDIN” reprezintă asul din mânecă al competiției. Cu o lungime de 16,10 kilometri, speciala este cea mai lungă a raliului și va reprezenta o surpriză pentru toate echipajele, fiind parcursă în premieră.

  Startul se dă în apropiere de localitatea Râu Sadului, la peste 40 de kilometri de Sibiu. După o serie de viraje lente în urcare, proba își arată adevăratele caracteristici: rapidă, tehnică și cu adevărat specială. Zonele de viteză sunt întrerupte de câteva viraje lente, într-un amestec unic care cuprinde toate tipurile de condiții pe care concurenții le pot întâlni.

  Sosirea este amplasată la intersecția cu fosta probă „Gâtul Berbecului”, într-o zonă cunoscută fanilor pentru duelurile dintre concurenți de-a lungul sezoanelor anterioare. De aici, echipajele vor parcurge cei șapte kilometri până în Păltiniș, unde se vor alinia la startul altei probe decisive, PS6/8 „Șanta”.

  Program PS5/7 „Râu Sadului – GORGANDIN”. Sâmbătă, 15 august 2020:

  • PS5 – 11:51
  • PS7 – 15:17

  cnrb ps5 7 rau sadului 685x1024 1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss