More

  Latest Posts

  Prezentare Probe Speciale – PS4/6/8 „Șanta – Școala De Șoferi Elit”

  Cea mai celebră probă a Raliului Sibiului și unul dintre cele mai cunoscute trasee de concurs din România, „Șanta” se desfășoară între Păltiniș și Cabana Curmătură. După ce a scris file de istorie de-a lungul sezoanelor, stabilind învingători și schimbând dramatic clasamente, „Șanta” revine în 2020 în programul Raliului Sibiului cu o trecere noaptea (6 kilometri) și două pe timpul zilei, pe o lungime de 15,7 kilometri.

  Cu o zonă rapidă pe primii 3,5 kilometri, proba debutează în forță în pădurile de lângă Păltiniș, acolo unde echipajele vor trece în viteză printre brazi aflați la câțiva centimetri distanță. În următorii aproximativ 6 kilometri, condițiile se schimbă dramatic: virajele devin mai lente și foarte înguste, iar suprafața de concurs se transformă, fiind semnificativ mai dură.

  Pe ultimii 6 kilometri configurația probei speciale se schimbă din nou: drumul devine rapid, șerpuind pe valea Râului Șteaza. Viteza mașinilor de concurs va crește, iar virajele vor fi parcurse rapid de către echipaje. Sosirea va fi amplasată aproape de Cabana Curmătură, în zona celebră de-a lungul anilor pentru numărul foarte mare de fani care urmăreau competiția.

  PS4 „Șanta” de noapte va avea loc pe ultimii 6 kilometri ai probei lungi, pe secțiunea rapidă de pe valea Râului Șteaza, cu start vineri, la ora 21:24. Trecerile lungi de pe „Șanta – Școala de Șoferi ELIT” sunt programate pe o lungime de 15,7 kilometri sâmbătă, cu start de la 12:29, respectiv 15:55.

  Program PS4/6/8 „Șanta – Școala de Șoferi ELIT”

  • Vineri, 14 august:
   • PS4 – 21:24 (noapte)

  cnrb ps4 santa noapte 1

  • Sâmbătă, 15 august:
   • PS6 – 12:29
   • PS8 – 15:55

  cnrb ps6 8 santa zi 1 682x1024 1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss