GP24 Media

LATEST POSTS

Prezentare Probe Speciale – PS4/6/8 „Șanta – Școala De Șoferi Elit”

Vizualizări: 10168

Cea mai celebră probă a Raliului Sibiului și unul dintre cele mai cunoscute trasee de concurs din România, „Șanta” se desfășoară între Păltiniș și Cabana Curmătură. După ce a scris file de istorie de-a lungul sezoanelor, stabilind învingători și schimbând dramatic clasamente, „Șanta” revine în 2020 în programul Raliului Sibiului cu o trecere noaptea (6 kilometri) și două pe timpul zilei, pe o lungime de 15,7 kilometri.

Cu o zonă rapidă pe primii 3,5 kilometri, proba debutează în forță în pădurile de lângă Păltiniș, acolo unde echipajele vor trece în viteză printre brazi aflați la câțiva centimetri distanță. În următorii aproximativ 6 kilometri, condițiile se schimbă dramatic: virajele devin mai lente și foarte înguste, iar suprafața de concurs se transformă, fiind semnificativ mai dură.

Pe ultimii 6 kilometri configurația probei speciale se schimbă din nou: drumul devine rapid, șerpuind pe valea Râului Șteaza. Viteza mașinilor de concurs va crește, iar virajele vor fi parcurse rapid de către echipaje. Sosirea va fi amplasată aproape de Cabana Curmătură, în zona celebră de-a lungul anilor pentru numărul foarte mare de fani care urmăreau competiția.

PS4 „Șanta” de noapte va avea loc pe ultimii 6 kilometri ai probei lungi, pe secțiunea rapidă de pe valea Râului Șteaza, cu start vineri, la ora 21:24. Trecerile lungi de pe „Șanta – Școala de Șoferi ELIT” sunt programate pe o lungime de 15,7 kilometri sâmbătă, cu start de la 12:29, respectiv 15:55.

Program PS4/6/8 „Șanta – Școala de Șoferi ELIT”

  • Vineri, 14 august:
    • PS4 – 21:24 (noapte)

Prezentare Probe Speciale - PS4/6/8 „Șanta - Școala De Șoferi Elit”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

  • Sâmbătă, 15 august:
    • PS6 – 12:29
    • PS8 – 15:55

Prezentare Probe Speciale - PS4/6/8 „Șanta - Școala De Șoferi Elit”

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES