GP24 Media

LATEST POSTS

Prezentare Probe Speciale – PS2 „Călugărul – Bucur Tuning”

Vizualizări: 9688

A doua probă specială a Raliului Sibiului 2020 este „Călugărul – BUCUR TUNING”, una dintre cele mai scurte secțiuni cronometrate ale competiției. Cu o lungime de 5,1 kilometri, particularitatea specialei este dată de combinația macadam-asfalt pe care echipajele vor concura vineri, începând cu ora 16:38.

Proba specială pornește din drumul județean care leagă localitățile Orlat și Poplaca, pe traseul unde concurenții „alergau” în trecut. Cu o secțiune de 1,8 kilometri de macadam în prima jumătate a probei, echipajele vor continua pe 3,3 kilometri de asfalt între localitatea Gura Râului și drumul Rășinari – Păltiniș.

Rapidă în prima jumătate, cu multe viraje de viteză, proba devine mai lentă pe măsură ce drumul urcă spre Păltiniș. Cu viraje înguste și de viteză mică, inclusiv „ace de păr”, proba „Călugărul – BUCUR TUNING” are parte de toate ingredientele pentru un spectacol complet și pentru dueluri interesante între concurenți.

Program PS2 „Călugărul – BUCUR TUNING”. Vineri, 14 august 2020:

  • PS2 – 16:38

Prezentare Probe Speciale - PS2 „Călugărul - Bucur Tuning”

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES