More

  Latest Posts

  Prezentare Probe Speciale – PS2 „Călugărul – Bucur Tuning”

  A doua probă specială a Raliului Sibiului 2020 este „Călugărul – BUCUR TUNING”, una dintre cele mai scurte secțiuni cronometrate ale competiției. Cu o lungime de 5,1 kilometri, particularitatea specialei este dată de combinația macadam-asfalt pe care echipajele vor concura vineri, începând cu ora 16:38.

  Proba specială pornește din drumul județean care leagă localitățile Orlat și Poplaca, pe traseul unde concurenții „alergau” în trecut. Cu o secțiune de 1,8 kilometri de macadam în prima jumătate a probei, echipajele vor continua pe 3,3 kilometri de asfalt între localitatea Gura Râului și drumul Rășinari – Păltiniș.

  Rapidă în prima jumătate, cu multe viraje de viteză, proba devine mai lentă pe măsură ce drumul urcă spre Păltiniș. Cu viraje înguste și de viteză mică, inclusiv „ace de păr”, proba „Călugărul – BUCUR TUNING” are parte de toate ingredientele pentru un spectacol complet și pentru dueluri interesante între concurenți.

  Program PS2 „Călugărul – BUCUR TUNING”. Vineri, 14 august 2020:

  • PS2 – 16:38

  cnrb ps2 calugarul 1 683x1024 1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss