GP24 Media

LATEST POSTS

Pretendentul la titlul ERC, Mikkelsen, dă startul pariurilor în ceea ce privește dominația sezonului 2021

Vizualizări: 13912

Andreas Mikkelsen, care a câștigat la întoarcerea sa în ERC în Ungaria, sezonul trecut, dă startul pariurilor în ceea ce privește dominația sezonului 2021 la Rallye Monte-Carlo, de săptămâna aceasta.

Norvegianul, care conduce o Škoda Fabia, organizează o campanie combinată de campionat european și campionat mondial, cu Toksport WRT.

El a promis că „voi domina complet fiecare raliu la care particip, acesta este singurul meu obiectiv”, întrucât își propune să se întoarcă la cel mai înalt nivel al sportului.

Raliul Monte-Carlo, care formează prima rundă a Campionatului Mondial de Raliuri FIA din 2021, îi oferă prima oportunitate de a face exact acest lucru.

Sursa: European Rally Championship
Photocredit: European Rally Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES