GP24 Media

LATEST POSTS

Premierile la Raliu și Coastă se fac la Brașov, respectiv Cheile Grădiștei.

Vizualizări: 14032

Dată fiind situația excepțională cauzată de pandemia de COVID-19, Federația Română de Automobilism Sportiv a fost și este în imposibilitatea de a organiza Gala Campionilor FRAS 2020, în fapt cea mai mare festivitate de premiere la nivelul unei federații sportive naționale.

În acest context, Consiliul Federal al FRAS a decis ca festivitatea de premiere a sportivilor pentru sezonul competițional 2020 să fie efectuată prin intermediul comisiilor sportive ale fiecărei discipline, la începutul sezonul 2021 sau la date stabilite de comun acord cu Secretariatul FRAS.

Astfel, festivitatea de premiere a sportivilor din cadrul Campionatului Național de Raliuri Betano și Rally 2 se va desfășura la etapa a doua a sezonului 2021 – Raliul Brașovului-TESS Powered by PRO-X (joi seara, în cadrul ceremoniei prezentării echipajelor) – în Piața Sfatului din Brașov, în vreme ce sportivii clasați pe podiumuri în Campionatul Național de Viteză în Coastă și Coastă 2 vor fi premiați la Cheile Grădiștei, la prima etapă a sezonului – Cupa Cheile Grădiștei.

Până în acest moment s-au mai stabilit datele festivităților de premiere ale următoarelor discipline: Rally Raid (3 aprilie, Brașov), Rallycross (7 martie, Pitești) și Off Road (13 martie, Sighișoara). Pe măsură ce datele festivităților de premiere pentru celelalte discipline se vor stabili, vor fi anunțate, în timp util, pe site-ul oficial al FRAS.

În altă ordine de idei, Federația Română de Automobilism Sportiv îi încurajează pe toți membrii familiei automobilismului și nu numai, respectând dreptul fiecăruia de a lua decizii, să se vaccineze împotriva COVID-19.

Sursa: FRAS (Federația Română de Automobilism Sportiv)
Photocredit: RallyCow
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES