More

  Latest Posts

  Premierile la Raliu și Coastă se fac la Brașov, respectiv Cheile Grădiștei.

  Dată fiind situația excepțională cauzată de pandemia de COVID-19, Federația Română de Automobilism Sportiv a fost și este în imposibilitatea de a organiza Gala Campionilor FRAS 2020, în fapt cea mai mare festivitate de premiere la nivelul unei federații sportive naționale.

  În acest context, Consiliul Federal al FRAS a decis ca festivitatea de premiere a sportivilor pentru sezonul competițional 2020 să fie efectuată prin intermediul comisiilor sportive ale fiecărei discipline, la începutul sezonul 2021 sau la date stabilite de comun acord cu Secretariatul FRAS.

  Astfel, festivitatea de premiere a sportivilor din cadrul Campionatului Național de Raliuri Betano și Rally 2 se va desfășura la etapa a doua a sezonului 2021 – Raliul Brașovului-TESS Powered by PRO-X (joi seara, în cadrul ceremoniei prezentării echipajelor) – în Piața Sfatului din Brașov, în vreme ce sportivii clasați pe podiumuri în Campionatul Național de Viteză în Coastă și Coastă 2 vor fi premiați la Cheile Grădiștei, la prima etapă a sezonului – Cupa Cheile Grădiștei.

  Până în acest moment s-au mai stabilit datele festivităților de premiere ale următoarelor discipline: Rally Raid (3 aprilie, Brașov), Rallycross (7 martie, Pitești) și Off Road (13 martie, Sighișoara). Pe măsură ce datele festivităților de premiere pentru celelalte discipline se vor stabili, vor fi anunțate, în timp util, pe site-ul oficial al FRAS.

  În altă ordine de idei, Federația Română de Automobilism Sportiv îi încurajează pe toți membrii familiei automobilismului și nu numai, respectând dreptul fiecăruia de a lua decizii, să se vaccineze împotriva COVID-19.

  Sursa: FRAS (Federația Română de Automobilism Sportiv)

  Photocredit: RallyCow


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss