GP24 Media

LATEST POSTS

Premierea la Klausenburg Retro va avea loc pe Transilvania Motor Ring.

Klausenburg
Vizualizări: 21218

Premierea sportivilor din cadrul Campionatului Național Klausenburg Retro se va desfășura duminică, 18 aprilie, la prima etapă a sezonului, care se va desfășura pe circuitul Transilvania Motor Ring din Târgu Mureș.

Lista premianților:

Grupul Clasice:

Clasa 1
1. Vlad Chivaran
2. Iulian Aldoiu
3. Nicolae Hasegan

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Clasa 2
1. Ciprian Strugariu
1. Savin Cristian (egalitare de puncte)
2. Marius Matincă

Clasa 3
1. Dietmar Blomer
2. Radu Crișan
3. Adrian Harsan

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Clasa 4
1. Lorand Kadar (câştigător de clasă)
2. Marius Mușat

Clasa 5
1. Marco Chiorean
2. Ioan Plamădială
3. Mihai Nicusan

Klausenburg

Grupul Modificate

Clasa 1
1. Valentin Lazăr (câştigător de clasă)
2. Cristian Dumitru

Clasa 2
1.Sorin Sarbu
2. Ciprian Pop
3. Alex Dumbravă

Clasa 3
1. Marius Todea
2. Ciprian Cojocaru
3. George Tulbure

Clasa 4
1. Cosmin Dreghici
1. Tamaș Gabor (egalitate de puncte)
2. Alexandru Rusu

Rally 1
1. Alexandru Petrică (egalitate de puncte)
2. Lorant Ferencz

Rally 2
1. Adrian Lasai
2. Andrei Manache
3. Alin Boanta

Rally 3
1. Sorin Botez
2. Gabriel Popescu
3. Remus Gherghinescu

Până în acest moment s-au mai stabilit datele festivităților de premiere ale următoarelor discipline: Raliu/Rally 2 (25 martie, Brașov), Rally Raid (3 aprilie, Brașov), Viteză în Coastă/Coastă 2 (10 aprilie, Cheile Grădiștei), Istorice (17 aprilie, MotorPark – Adâncata), Anduranță (18 aprilie, MotorPark – Adâncata).

S-au desfășurat până acum festivitățile de premiere la Rally Cross și Off Road.

Pe măsură ce datele festivităților de premiere pentru celelalte discipline se vor stabili, vor fi anunțate, în timp util, pe site-ul oficial al FRAS.

Sursa: FRAS (Federația Română de Automobilism Sportiv)
Photocredit: Fabian Robert / Alex Olteanu
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES