GP24 Media

LATEST POSTS

Preambulul ultimei etape a Campionatul Județean de AutoSlalom Timiș – Cupa Sânmihaiu Român

Vizualizări: 17431

Sâmbătă, 02.11.2019 va avea loc ultima etapa a Campionatului Județean de Autoslalom Timiș –

Cupa SÁNMIHAIU ROMÁN. La terminarea înscrierilor, un număr de 45 de echipaje erai trecute pe lista de start.

Pentru ultima etapa a Campionatului Județean de Autoslalom Timiș, organizatorii pregătesc multe surprize și un traseu nou, pe Str. Principala / în zona bisericii Sf. Gheorghe din localitatea Sânmihaiu Român.

Programul zilei de Sâmbătă 2 Noiembrie 2019 este următorul:

  • 9:00 AM: Termenul limită de prezentare a echipajelor – Comuna Sânmihaiu Român
  • 9:00 AM – 9:30 AM: Verificări tehnice
  • 9:00 AM – 9:30 AM: Verificări administrative
  • 9:30 AM – 9:45 AM: Ședința tehnică
  • 10:01 AM – 4:00 PM: Start prima mașină – PS1
  • 4:00 PM – 5:00 PM: Festivitatea de premiere

Organizatorii au certitudinea că bătălia finală va fi una acerba, mai ales că, în cadrul grupei „Friends”, clasa „Street”, titlul de campion se va decide după această ultimă etapă. Matematic, momentan, echipajul Săucan Victor / Săucan Raul se afla la egalitate de puncte cu Pascu Cătălin.

Daca în cazul grupelor „Friends”, clasa „Rally”, si a grupei Sport Masters Year 2012, clasa Street lucrurile sunt deja clare, deoarece Iancu Marius conduce detașat cu 21 de puncte respectiv Isac Florin conduce cu 28 de puncte, în cazul grupei Sport Masters Year 2012, clasa Rally – bătălia se va da între Németh Peter și Isac Florin, care sunt despărțiți de doar 1 punct.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Mai multe detalii despre eveniment puteți obține de pe pagina de Facebook a echipei Sport Masters Year 2012.

Sursa: Sport Masters Year 2012
Photocredit: Sport Masters Year 2012
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES