More

  Latest Posts

  Pre-sezon F1 – Hamilton: Ferrari par foarte, foarte puternici

  În această perioadă de testare, Ferrari au fost foarte impunători, cu Sebastian Vettel și Charles Leclerc fiind lideri pe tabelă în prima și a doua zi de testare respectiv. Actualul campion mondial, Lewis Hamilton a admis că Ferarri par „foarte, foarte puternici” – dar insistă că încă nu este îngrijorat…

  Mercedes, campionii la echipe de anul trecut, nu tind să fie la șefia clasamentului în sesiunile de testare, iar acesta a fost modul în care au abordat și primele trei zile de testare de la Barcelona de anul acesta.

  În contrast, Ferrari au dominat tabelele, fiind cei mai rapizi în toate cele trei sectoare iar în același timp au strâns și peste 300 de tururi pe circuit.

  „Ferrari sunt foarte, foarte putrenici acum,” spune Hamilton în ziua a treia. „Precum s-a văzut până acum, au completat o distanță foarte bună de asemenea și se pare că au un pachet mai bun decât cel pe care l-au avut anul trecut, ceea ce înseamnă că vor fi o încercare mult mai dificilă pentru noi anul acesta.

  „Ferrari tot timpul arată foarte puternici, în ultimii ani au arătat foarte bine, deci asta este de așteptat. Pentru noi, vom continua procesul nostru și vom încerca să înțelegem cât mai mult, precum am mai zis, toată lumea muncește incredibil de tare.

  „Momentan nu mă ingrijorează nimic. Încerc doar să mă concentrez pe treaba noastră și nu știu ce fac ceilalți, sunt diferențe între cantitățile de combustibil. Am fost în acest mediu pentru o perioadă foarte lungă și știu cum merge între prima și a doua săptămână.

  „Acum nu este momentul să ne preocupăm de ceilalți, trebuie să îi lăsăm să facă ceea ce vor să facă și să facem și noi același lucru. Să ne asigurăm că procesele noastre sunt mai bune decât înainte, că analizăm datele mai bine decât înainte și că din punctul de vedere al piloților feedback-ul este mai bun decât înainte. La asta lucrăm acum și pe asta suntem concentrați, să ne asigurăm că ne completăm planurile.”

  Photo-credit: Mercedes AMG F1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss