Latest Posts

Pre-sezon F1 – Hamilton: Ferrari par foarte, foarte puternici

Vizualizări: 10137

În această perioadă de testare, Ferrari au fost foarte impunători, cu Sebastian Vettel și Charles Leclerc fiind lideri pe tabelă în prima și a doua zi de testare respectiv. Actualul campion mondial, Lewis Hamilton a admis că Ferarri par „foarte, foarte puternici” – dar insistă că încă nu este îngrijorat…

Mercedes, campionii la echipe de anul trecut, nu tind să fie la șefia clasamentului în sesiunile de testare, iar acesta a fost modul în care au abordat și primele trei zile de testare de la Barcelona de anul acesta.

În contrast, Ferrari au dominat tabelele, fiind cei mai rapizi în toate cele trei sectoare iar în același timp au strâns și peste 300 de tururi pe circuit.

„Ferrari sunt foarte, foarte putrenici acum,” spune Hamilton în ziua a treia. „Precum s-a văzut până acum, au completat o distanță foarte bună de asemenea și se pare că au un pachet mai bun decât cel pe care l-au avut anul trecut, ceea ce înseamnă că vor fi o încercare mult mai dificilă pentru noi anul acesta.

„Ferrari tot timpul arată foarte puternici, în ultimii ani au arătat foarte bine, deci asta este de așteptat. Pentru noi, vom continua procesul nostru și vom încerca să înțelegem cât mai mult, precum am mai zis, toată lumea muncește incredibil de tare.

„Momentan nu mă ingrijorează nimic. Încerc doar să mă concentrez pe treaba noastră și nu știu ce fac ceilalți, sunt diferențe între cantitățile de combustibil. Am fost în acest mediu pentru o perioadă foarte lungă și știu cum merge între prima și a doua săptămână.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Acum nu este momentul să ne preocupăm de ceilalți, trebuie să îi lăsăm să facă ceea ce vor să facă și să facem și noi același lucru. Să ne asigurăm că procesele noastre sunt mai bune decât înainte, că analizăm datele mai bine decât înainte și că din punctul de vedere al piloților feedback-ul este mai bun decât înainte. La asta lucrăm acum și pe asta suntem concentrați, să ne asigurăm că ne completăm planurile.”

Photo-credit: Mercedes AMG F1

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss