More

  Latest Posts

  Pramac Racing dezvăluie motocicleta MotoGP din 2022

  Echipa Pramac Racing a devenit cea mai recentă echipă din MotoGP care a dezvăluit imaginea cu care va concura în sezonul 2022, în ajunul testelor de pre-sezon.

  Sezonul 2022 va fi cel de-al 19-lea pentru Pramac în MotoGP, debutând în 2002. Anul trecut a fost un sezon standard pentru echipa satelit Ducati, care a înregistrat prima sa victorie în MotoGP, când debutantul Jorge Martin a obținut prima victorie în Marele Premiu al Stiriei de pe Red Bull Ring. Pramac rămâne o echipă satelit Ducati pentru 2022 și va avea din nou suport complet din partea producătorului italian pentru Martin și Johann Zarco.

  Terminând ca echipă independentă de top și a patra la general în campionatul echipelor în 2021, Pramac a obținut opt ​​podiumuri în total, Zarco și Martin pe locul cinci și, respectiv, pe locul nouă în clasament. Pramac a suferit schimbări în management în timpul iernii, managerul de echipă de lungă durată, Francesco Guidotti, plecând pentru a deveni managerul echipei KTM pentru 2022. În locul lui a venit Claudio Calabresi, care a condus proiectul MotoE al Pramac din 2019.

  Sezonul de începător al lui Martin a fost unul cu urcușuri și coborâșuri extreme, spaniolul a marcat un pole și un podium chiar la a doua sa apariție în MotoGP în GP-ul de la Doha. Dar o accidentare violentă la antrenamente pentru GP-ul Portugaliei l-a lăsat cu multiple fracturi și a fost exclus pentru patru curse – deși până la sfârșitul sezonului și-a revenit aproape complet. Sezonul 2022 va fi al șaselea pentru Zarco în clasa regină, fiind adus în familia Ducati în 2020 cu Avintia.

  Pramac Racing

  El a câștigat o promovare la Pramac și o motocicletă de uzină pentru 2021, obținând patru podiumuri – toate pe locul doi. Pramac este una dintre cele patru echipe Ducati de pe grilă în 2022, alături de echipa de uzină, Gresini Racing și echipa VR46 a lui Valentino Rossi. Gresini a fost prima echipă care și-a dezvăluit modelul 2022 luna trecută, urmată de RNF Yamaha, KTM și Tech3, în timp ce Ducati și-a arătat noile culori luni, înainte de lansarea oficială luni viitoare.

  Yamaha și Suzuki își vor descoperi culorile din 2022 vineri, înaintea primului test de pre-sezon de la Sepang, sâmbătă și duminică.

  • Mai multe știri despre Campionatul Mondial de MotoGP găsiți AICI!

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Motorsport Network


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss