More

  Latest Posts

  Povestea unui pilot de culoare Willy T Ribbs, o carieră de poveste în Formula 1

  Invitatul acestei săptămâni pe pod castul F1 Beyond The Grid este un om despre care poate nu au auzit fani de Formula 1. Dar povestea lui Willy T Ribbs trebuie ascultată. La sfârșitul anului 1985, Ribbs a devenit primul om negru care a condus o mașină F1, când a testat cu echipa Brabham a lui Bernie Ecclestone la circuitul ultra-rapid al Estoril din Portugalia.

  Dar, în ciuda acelui moment important, Ribbs nu a reușit sa intra in F1 ca pilot pe normă întreagă, întorcându-se în schimb în SUA natală pentru a-și urmări visele de curse împotriva unui subcurent de rasism și discriminare. Niciodată nu s-a dat înapoi când a fost provocat, cei care s-au opus lui au numit Ribbs „uppity” – un termen pe care l-ar purta ca ecuson de onoare în timp ce a luptat pentru incluziune, și, de asemenea, numele fantasticului documentar recent despre viața sa.

  Așadar, așezați-vă și ascultați povestea incredibilă de viață a lui Willy, folosind playerul de mai sus sau prin intermediul Apple Podcasts, Spotify sau aplicația dvs. de podcast preferată. De la cursa și bătaia cu lui Nigel Mansell în Formula Ford până la cum a fost să obții acest test important cu echipei Brabham – și de ce cariera sa în F1 nu a mers mai departe. Apoi sunt povești din zilele sale de curse în SUA, care se ocupă de amenințarea cu moartea, sfaturile pe care le-a dat Mohammed Ali, gândurile sale despre diversitate și incluziune în sportul cu motor și de ce Lewis Hamilton are respectul său deplin.

  Sursa: Formula 1 World Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss