More

  Latest Posts

  Porsche țintește revenirea în lumea raliurilor în 2020

  Vizualizări: 2628

  Porsche a testat modelul Cayman GT4 Rally într-un show demonstrativ desfășurat pe zăpadă și gheață.

  Departamentul de motorsport de la Weissach dezvoltă în aceste zile modelul Porsche 718 Cayman GT4 Clubsport pentru a fi eligibil cu regulamentul FIA R-GT.

  Dacă totul va decurge conform planurilor, constructorul din Zuffenhausen va alinia la start o echipă în sezonul 2020. Decizia celor de la Porsche de a reveni în lumea raliurilor a venit după ce modelul Cayman GT4 Rallye Concept Car a fost inaugurat la Raliul Germaniei din 2018.

  Feedbackul pozitiv al fanilor, al echipelor și al piloților a fost decisiv pentru a decide revenirea în WRC. În contrast cu mașina concept lansată vara trecută, viitoarea mașină va fi proiectată pe modelul 718 Cayman GT4 Clubsport lansat anul acesta.

  Nouă mașină care e proiectată pentru seria GT4, dar și pentru track day-uri are un motor de 3.8 litri, cu șase cilindri în linie, cu un vârf de putere de 428 cp.

   

  Sursa:
  Photocredit:

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Latest Posts

  Don't Miss