Latest Posts

Porsche țintește revenirea în lumea raliurilor în 2020

Vizualizări: 10122

Porsche a testat modelul Cayman GT4 Rally într-un show demonstrativ desfășurat pe zăpadă și gheață.

Porsche țintește revenirea în lumea raliurilor în 2020

Departamentul de motorsport de la Weissach dezvoltă în aceste zile modelul Porsche 718 Cayman GT4 Clubsport pentru a fi eligibil cu regulamentul FIA R-GT.

Dacă totul va decurge conform planurilor, constructorul din Zuffenhausen va alinia la start o echipă în sezonul 2020. Decizia celor de la Porsche de a reveni în lumea raliurilor a venit după ce modelul Cayman GT4 Rallye Concept Car a fost inaugurat la Raliul Germaniei din 2018.

Feedbackul pozitiv al fanilor, al echipelor și al piloților a fost decisiv pentru a decide revenirea în WRC. În contrast cu mașina concept lansată vara trecută, viitoarea mașină va fi proiectată pe modelul 718 Cayman GT4 Clubsport lansat anul acesta.

Nouă mașină care e proiectată pentru seria GT4, dar și pentru track day-uri are un motor de 3.8 litri, cu șase cilindri în linie, cu un vârf de putere de 428 cp.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss