More

  Latest Posts

  Porsche retrage doua mașini de la Le Mans

  Două mașini ce aparțin de Porsche vor fi retrase din ediția 2020 a clasicei de la Le Mans din cauza coronavirusului.

  Din cauza problemelor economice cauzate de COVID-19, cei de la Porsche au decis să retragă cele două mașini ce veneau din America (IMSA) ca să reducă costurile. La start vor fi prezente doar cele două modele 911 GTE ale echipei Manthey.

  Piloții ce urmau să concureze pe aceste două mașini erau următorii: #93-Nick Tandy, Earl Bamber, Matt Campbell și #94-Patrick Pilet, Mathieu Jaminet, Julien Andlauer. La celelalte două echipaje nu vor fi schimbări. Totuși pe grilă vor fi prezente modelele 911 RSR la clasa GT AM.

  Cele două mașini ce vor lipsi din 2020 provin din America, acestea fiind prezente în Campionatul American de Anduranță, IMSA.

  Foto-Motorsport.com

  Sursa: http://gp24.ro
  Photocredit: http://gp24.ro

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  http://gp24.ro

  Latest Posts

  Don't Miss