GP24 Media

LATEST POSTS

Porsche dezvăluie o reorganizare majoră a listei de piloți de uzină

Vizualizări: 13506

Șase piloți de uzină au fost eliberați – Bamber, Tandy, Pilet, Christensen, Müller și Werner. Cu fabrica Porsche dedicată numai programelor de uzină în FIA WEC (GTE Pro) și Formula E în 2021, au existat schimbări radicale în distribuția piloților de uzină, șase părăsind lista completă, continuând modificările cu două noi adiții.

În timp ce plecarea lui Nick Tandy era deja cunoscută, englezul semnat de echipa Corvette pentru IMSA Weathertech Sportscar Championship din 2021, va exista o surpriză mare la plecarea din lista a altor cinci piloți de lungă durată din uzină: câștigătorul Le Mans 2015 și IMSA și campionul WEC Earl Bamber, Patrick Pilet, câștigătorul 2018 Le Mans GTE Pro și campionul WEC GT World Drivers 2018/19, Michael Christensen, Sven Müller și Dirk Werner.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Aderând la lista completă a uzinei, confirmată ca adiție la Formula E, este echipa Pascal Wehrlein și absolventul Porsche Young Professional, pentru Austria, Thomas Preining.

Thomas Preining

Julien Andlauer continuă ca Porsche Young Professional cu pilotul turc Ayhancan Güven, intrând într-un al doilea sezon ca Porsche Junior. Jaxon Evans nu mai este oficial Porsche Junior, dar va concura la echipele clienților în 911 RSR, printre alții.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Din cauza restricțiilor Covid-19 în curs de desfășurare, Porsche nu a reușit să își desfășoare procesul său obișnuit de selecție a juniorilor la sfârșitul toamnei acestui an. În consecință, nu există al doilea Porsche Junior pentru 2021.

Printre programele pentru clienți GT3, Porsche a confirmat campania anunțată anterior pentru Earl Bamber (Team Hardpoint), cu piloții Laurens Vanthoor și Patrick Long, care vor concura și pentru echipele din clasa GTD a IMSA WeatherTech SportsCar Championship.

Echipa de piloți Porsche Motorsport 2021

Piloți Porsche (vârstă / naționalitate)
Gianmaria Bruni (39 / Italia)
Matt Campbell (25 / Australia)
Romain Dumas (42 / Franța)
Kévin Estre (32 / Franța)
Mathieu Jaminet (26 / Franța)
Neel Jani (36 / Elveția)
Richard Lietz (36 / Austria)
Patrick Long (39 / SUA)
André Lotterer (39 / Germania)
Frédéric Makowiecki (40 / Franța)
Thomas Preining (22 / Austria)
Simona de Silvestro (32 / Elveția)
Laurens Vanthoor (29 / Belgia)
Pascal Wehrlein (26 / Germania)

Porsche Young Professional
Julien Andlauer (21 / Franța)

Porsche Junior
Ayhancan Güven (22 / Turcia)

 

Sursa: dailysportscar.com
Photocredit: dailysportscar.com
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES