More

  Latest Posts

  Porpoising-ul rămâne o problemă pentru Mercedes după testarea set-up-urilor în antrenamentele libere de la Jeddah.

  Mercedes a recunoscut că experimentele de porpoising pe care le-a efectuat în antrenamentele de vineri la Marele Premiu de Formula 1 din Arabia Saudită nu au ajutat încă la găsirea unui remediu pentru această problemă.

  Constructorul de la Brackley s-a confruntat cu o provocare în ceea ce privește reglarea mașinii sale care să sară pe liniile drepte fără a compromite performanța, Lewis Hamilton lăudând locul al treilea ocupat în deschiderea sezonului din Bahrain de weekendul trecut ca fiind „cel mai bun rezultat pe care l-am fi putut obține”. Mercedes AMG F1 este ferm convinsă că, odată ce va înțelege mai bine ce trebuie să facă pentru a rezolva problema porpoising-ului, atunci va putea debloca întregul potențial al mașinii sale W13.

  Dar, în ciuda muncii extinse în cele două sesiuni de antrenamente de vineri de pe circuitul Jeddah, Mercedes AMG F1 încă nu crede că a găsit un răspuns pentru a eradica complet fenomenul. Andrew Shovlin, directorul de inginerie de pe circuit al Mercedes AMG F1, a declarat: „Nu am reușit să mă gândesc la acest lucru”: „Am încercat mai multe experimente pentru a înțelege problema ricoșeului aici, unele care au înrăutățit-o, altele care au ajutat-o, dar nu avem încă o soluție pentru a face ca problema să dispară”.

  Porpoising

  „Putem reduce puțin acest lucru pentru sâmbătă, deoarece afectează piloții în câteva viraje și ne costă timp”. În timp ce Mercedes a fost în continuare în spatele Ferrari și Red Bull în termeni de ritm vineri, Shovlin a declarat că echipa s-a simțit mai mult în fruntea pachetului său decât în weekendul trecut. „Comparativ cu Bahrain, echilibrul mașinii este într-un loc mai bun și în ceea ce privește degradarea suntem destul de mulțumiți de ceea ce am văzut”, a spus el.

  „Turul nostru unic mai are nevoie de puțină muncă, dar avem sesiunea de mâine pentru a face asta. În general, totuși, o zi rezonabilă, dar este clar că mai avem încă puțin de lucru înainte de a deranja Red Bull Racing sau Scuderia Ferrari”. Lewis Hamilton a considerat că o zonă în care Mercedes AMG F1 trebuie să își îmbunătățească performanțele este viteza în linie dreaptă, în ciuda faptului că echipa a optat pentru o aripă cu rezistență mai mică în acest weekend.

  Britanicul a spus: „Încă avem multe dintre aceleași probleme pe care le-am avut în ultima cursă, dar lucrăm la ele”. „Cu siguranță este puțin mai greu aici, cu virajele de mare viteză, dar aderența este foarte bună pe pistă și trebuie doar să găsim ceva viteză pe liniile drepte”.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Formula 1 Fans Romania


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss