GP24 Media

LATEST POSTS

Porpoising-ul rămâne o problemă pentru Mercedes după testarea set-up-urilor în antrenamentele libere de la Jeddah.

Porpoising
Vizualizări: 10967

Mercedes a recunoscut că experimentele de porpoising pe care le-a efectuat în antrenamentele de vineri la Marele Premiu de Formula 1 din Arabia Saudită nu au ajutat încă la găsirea unui remediu pentru această problemă.

Constructorul de la Brackley s-a confruntat cu o provocare în ceea ce privește reglarea mașinii sale care să sară pe liniile drepte fără a compromite performanța, Lewis Hamilton lăudând locul al treilea ocupat în deschiderea sezonului din Bahrain de weekendul trecut ca fiind „cel mai bun rezultat pe care l-am fi putut obține”. Mercedes AMG F1 este ferm convinsă că, odată ce va înțelege mai bine ce trebuie să facă pentru a rezolva problema porpoising-ului, atunci va putea debloca întregul potențial al mașinii sale W13.

Dar, în ciuda muncii extinse în cele două sesiuni de antrenamente de vineri de pe circuitul Jeddah, Mercedes AMG F1 încă nu crede că a găsit un răspuns pentru a eradica complet fenomenul. Andrew Shovlin, directorul de inginerie de pe circuit al Mercedes AMG F1, a declarat: „Nu am reușit să mă gândesc la acest lucru”: „Am încercat mai multe experimente pentru a înțelege problema ricoșeului aici, unele care au înrăutățit-o, altele care au ajutat-o, dar nu avem încă o soluție pentru a face ca problema să dispară”.

Porpoising

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

„Putem reduce puțin acest lucru pentru sâmbătă, deoarece afectează piloții în câteva viraje și ne costă timp”. În timp ce Mercedes a fost în continuare în spatele Ferrari și Red Bull în termeni de ritm vineri, Shovlin a declarat că echipa s-a simțit mai mult în fruntea pachetului său decât în weekendul trecut. „Comparativ cu Bahrain, echilibrul mașinii este într-un loc mai bun și în ceea ce privește degradarea suntem destul de mulțumiți de ceea ce am văzut”, a spus el.

„Turul nostru unic mai are nevoie de puțină muncă, dar avem sesiunea de mâine pentru a face asta. În general, totuși, o zi rezonabilă, dar este clar că mai avem încă puțin de lucru înainte de a deranja Red Bull Racing sau Scuderia Ferrari”. Lewis Hamilton a considerat că o zonă în care Mercedes AMG F1 trebuie să își îmbunătățească performanțele este viteza în linie dreaptă, în ciuda faptului că echipa a optat pentru o aripă cu rezistență mai mică în acest weekend.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Britanicul a spus: „Încă avem multe dintre aceleași probleme pe care le-am avut în ultima cursă, dar lucrăm la ele”. „Cu siguranță este puțin mai greu aici, cu virajele de mare viteză, dar aderența este foarte bună pe pistă și trebuie doar să găsim ceva viteză pe liniile drepte”.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES