More

  Latest Posts

  Pole Position pentru Max Verstappen la Hungaroring

  Primul Pole Position al carierei pentru Max Verstappen a venit în sfârșit astăzi în sesiunea de calificări a Marelui Premiu al Ungariei de la Hungaroring.

  O sesiune de calificări foarte strânsă ne-a adus primul pole position pentru Red Bull în acest sezon și primul pole al carierei pentru Max Verstappen.

  O prestație foarte bună din partea lui Max Verstappen, care a reușit un timp de 1m14.572s, la doar 2 sutimi mai rapid decât cel mai apropiat urmăritor, Valtteri Bottas. Lewis Hamilton a reușit doar locul trei astăzi la Hungaroring cu un timp la 2 zecimi mai lent decât cel stabilit de Max Verstappen.

  Charles Leclerc și Sebastian Vettel au terminat pe 4 și pe 5 separați de doar 2 sutimi pentru Ferrari într-o sesiune în care sperau la mai mult.

  Pierre Gasly a terminat încă o dată pe șase la aproape nouă zecimi mai lent decât colegul său de echipă care dde data aceasta a reușit chiar pole-ul.

  Lando Norris a impresionat încă o dată în Ungaria terminând sesiunea pe șapte urmat de colegul său de echipă într-o zi bună per total pentru McLaren.

  Pe nouă se va așeza Romain Grosjean pentru Haas care a fost încă o dată mai rapid în mașina veche a echipei, oferind noi dovezi cum că direcția de dezvoltare a celor de la Haas este una nepotrivită. Top 10-ul a fost completat de Kimi Raikkonen pentru Alfa Romeo.

  În Q2 au fost eliminați Nico Hulkenberg, Alexander Albon, Daniil Kvyat, Antonio giovinazzi și Kevin Magnussen, în timp ce în Q1 George Russel a reușit prestația sezonului în calificări reușind să își așeze monopostul Williams pe locul 16. Ceilalți piloți eliminați în Q1 au fost în ordine Sergio Perez, Daniel Ricciardo, Lance Stroll și Robert Kubica.

  Formula 1 revine mâine cu Marele Premiu al Ungariei la ora 16:10.

  Foto credit: Aston Martin Red Bull Racing


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss