More

  Latest Posts

  Pole Position dominant pentru Bottas la Barcelona

  Valtteri Bottas a reușit un tur absolut fenomenal la Barcelona adjudecându-și al treilea pole position al sezonului.

  O performanță fără cusur din partea echipei germane încă o dată pe acest circuit, unde nimeni nu le-a pus probleme de 6 ani încoace. Valtteri a reușit un tur fenomenal la prima sa ieșire din Q3 și a terminat sesiunea la 6 zecimi mai rapid decât Lewis Hamilton.

  Timpul final al Finlandezului a fost de 1m15.406s, singurul timp de sub 1m16s. Mai mult decât suficient pentru P1 și la 0.634s mai rapid decât Lewis Hamilton care se va alinia în prima linie a grilei de start alături de colegul său.

  Sebastian Vettel a terminat la aproape 9 zecimi mai lent decât liderul și va pleca de pe trei din linia a doua unde i se va alătura primul pilot Red Bull, Max Verstappen.

  Charles Leclerc a făcut o greșeală în Q2 iar mașina sa a fost avariată, fapt ce l-a forțat să iasă o singură dată pe pistă în Q3. Timpul său final a fost suficient pentru locul cinci dar a fost la mai bine de o secundă mai lent decât Bottas. Așadar, doar trei mașini s-au clasat într-un interval de o secundă față de lider.

  Pierre Gasly va pleca de pe șase pentru Red Bull urmat de cele două mașini Haas ale lui Romain Grosjean și Kevin Magnussen care vor forma linia a patra a grilei, terminând P7 și P8 respectiv.

  Ultima linie a grilei și top 10-ul în același timp au fost completate de Daniil Kvyat pentru Toro Rosso și de Daniel Ricciardo pentru Renault. Ambii piloți au fost la mai bine de 2 secunde mai lenți decât Valtteri Bottas, un lucru îngrijorător pentru Formula 1?

  Dominanța Mercedes așadar continuă la Barcelona pentru al șaselea sezon consecutiv, și pentru a cincea cursă consecutivă a sezonului. Ferrari nu au reușit să le pună probleme nici măcar cu venirea noilor motoare, indiferent de condițiile meteorologice. Să fie deja stabilit rezultatul final pentru acest sezon? Vom vedea mâine, cursa de la Barcelona începând la ora 16:10 ora României.

  Foto-credit: Mercedes AMG Petronas Motorsport F1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss