ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Pole pentru Leclerc, 1-2 pentru Ferrari la Sakhir

  Charles Leclerc şi-a adjudecat primul său Pole Position în Formula 1 cu o prestanţă impecabilă în calificări, în acelaşi timp învingându-l pe Sebastian Vettel pentru prima oară.

  Cei doi piloţi Ferrari vor pleca 1-2 de pe grilă în cursa de mâine urmaţi de cei doi piloţi Mercedes.

  Leclerc, care a rulat de două ori în Q3 în comparaţie cu singura ieşire a lui Vettel a reuşit un timp de 1m 27.866s pentru Pole Position la Sakhir. Leclerc a devenit al doilea cel mai tânăr pilot în Pole Position din istoria Formula 1, singurul pilot cu un pole la o vârstă mai fragedă fiind chiar colegul său actual de echipă, Sebastian Vettel. Leclerc este al 99-lea pilot în pole position în a 999-a cursă.

  Pe trei s-a clasat Lewis Hamilton, cei de la Mercedes fiind incapabili de a face ceva în legătură cu dominaţa Ferrari de la Sakhir. Bottas completează linia a doua în urma victoriei sale de la Melbourne iar Max Verstappen a luat locul 5 pentru Red Bull.

  Kevin Magnussen a fost încă o dată best of the rest pentru Haas cu un foarte bun loc şase, la doar 0.005s în spatele lui Verstappen iar McLaren au avut parte şi ei de o zi foarte bună cu ambii piloţi în Q3, Carlos Sainz terminând sesiunea de sâmbătă pe şapte.

  Romain Grosjean a asigurat locul opt pentru Haas iar imediat în spatele său Kimi Raikkonen pentru Sauber şi Lando Norris pentru McLaren au completat top 10-ul.

  Daniel Ricciardo a terminat încă o dată în mod dezamăgitor în afara Q3-ului pe 11 la doar 0.017s mai lent decât Raikkonen. Alexander Albon pentru Toro Rosso s-a clasat încă o dată mai sus decât pilotul echipei mari, Pierre Gasly cei doi terminând pe 12 şi 13 respectiv.

  Sergio Perez a terminat pe 14 pentru Racing Point urmat de Daniil Kvyat pe 15. Antonio Giovinazzi a terminat pe 16 urmat de Nico Hulkenberg care a avut parte de o sesiune dezastruoasă şi a ratat Q2-ul pentru Renault. În spate său au terminat Lance Stroll pentru Racing Point şi cei doi piloţi Williams, George Russel şi Robert Kubica care au fost din nou mult mai lenţi decât oricine altcineva în 2019.

  Foto-credit: Scuderia Ferrari F1

  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss