More

  Latest Posts

  Pole pentru Cluzel în World Supersport Tailanda

  Jules Cluzel a reușit un fantastic pole position în Tailanda unde mai puțin de o zecime de secundă a separat cei trei piloți așezați în prima linie a grilei de start.

  Pilotul GMT94 Yamaha a reușit pole-ul cu un timp de 1m36.826s, la doar 0.029s în fața lui Randy Krummenacher și la doar 0.089s în fața lui Frederico Caricasulo, cei doi piloți Bardahl Evan Bros Yamaha alăturându-se pe prima linie a grilei de start.

  Hikari Okubo a terminat pe patru pentru Puccetti Kawasaki la o zecime în fața lui Raffaelle De Rosa care a continuat să impresioneze pe învechita MV Agusta.

  Începătorul World Supersport, Isaac Vinales a impresionat și el cu un loc șase pentru Kallio Racing Yamaha, terminând în fața colegului său de echipă, Thomas Gradinger și a fostului pilot de Grand Prix Hector Barbera care a luat locul 8 pentru Team Toth Yamaha.

  Fostul campion World Supersport, Lucas Mahias a completat linia a treia a grilei de start în P9 pe motocicleta sa Puccetti Kawasaki. Imediat în urma sa se așează Ayrton Badovini pentru Pedercini Kawasaki P10, cu Hannes Soomer pentru Racedays Honda în P11 și Jules Danilo pentru CIA Landlords Insurance Honda completând linia a patra în P12.

  Foto-credit: GMT94 Yamaha World SSP


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss