Latest Posts

Pole pentru Cluzel în World Supersport Tailanda

Vizualizări: 15453

Jules Cluzel a reușit un fantastic pole position în Tailanda unde mai puțin de o zecime de secundă a separat cei trei piloți așezați în prima linie a grilei de start.

Pilotul GMT94 Yamaha a reușit pole-ul cu un timp de 1m36.826s, la doar 0.029s în fața lui Randy Krummenacher și la doar 0.089s în fața lui Frederico Caricasulo, cei doi piloți Bardahl Evan Bros Yamaha alăturându-se pe prima linie a grilei de start.

Hikari Okubo a terminat pe patru pentru Puccetti Kawasaki la o zecime în fața lui Raffaelle De Rosa care a continuat să impresioneze pe învechita MV Agusta.

Începătorul World Supersport, Isaac Vinales a impresionat și el cu un loc șase pentru Kallio Racing Yamaha, terminând în fața colegului său de echipă, Thomas Gradinger și a fostului pilot de Grand Prix Hector Barbera care a luat locul 8 pentru Team Toth Yamaha.

Fostul campion World Supersport, Lucas Mahias a completat linia a treia a grilei de start în P9 pe motocicleta sa Puccetti Kawasaki. Imediat în urma sa se așează Ayrton Badovini pentru Pedercini Kawasaki P10, cu Hannes Soomer pentru Racedays Honda în P11 și Jules Danilo pentru CIA Landlords Insurance Honda completând linia a patra în P12.

Foto-credit: GMT94 Yamaha World SSP

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss