GP24 Media

LATEST POSTS

Podiumul lui Ricciardo înseamnă un tatuaj pentru Abiteboul

Vizualizări: 9740

Daniel Ricciardo spune că directorul echipei Renault, Cyril Abiteboul va avea un tatuaj de inspirație germană, deoarece a obținut podiumul în GP-ul Eifel. Australianul a făcut un pariu la începutul acestui an, cu șeful formației-dacă reușește să obțină un podium pentru Renault, își vor face tatuaje împreună.

Ca parte a înțelegerii, Abiteboul poate alege locul și mărimea, dar Ricciardo se ocupă de design. Pilotul a declarat faptul că tatuajul va fi legat de locul în care au obținut primul podium împreună.

„E real. Se va întâmpla. Trebuie să creez ceva acum, probabil va avea legătură cu mine, dar și cu o tentă de Germania. Deoarece aici am urcat pe podium. Un mic semn cu ceva tradițional nemțesc.”

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Podiumul lui Ricciardo este primul pentru formația franceză, de la întoarcerea ei în F1, din 2016, și primul din ultimii 2 ani pentru pilot (de la cel din Monaco din 2018).

„A trecut ceva timp. Ca să fiu sincer, mă simt din nou ca după primul podium. E minunat. Sunt atât de fericit, cred că toată lumea se bucură.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Locul 3 obținut de Ricciardo a minimizat diferența de puncte dintre cele 3 echipe care se luptă pentru a treia treaptă în campionatul constructorilor (McLaren, Renault și Racing Point).

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES