Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Podiumul lui Ricciardo înseamnă un tatuaj pentru Abiteboul

  Daniel Ricciardo spune că directorul echipei Renault, Cyril Abiteboul va avea un tatuaj de inspirație germană, deoarece a obținut podiumul în GP-ul Eifel. Australianul a făcut un pariu la începutul acestui an, cu șeful formației-dacă reușește să obțină un podium pentru Renault, își vor face tatuaje împreună.

  Ca parte a înțelegerii, Abiteboul poate alege locul și mărimea, dar Ricciardo se ocupă de design. Pilotul a declarat faptul că tatuajul va fi legat de locul în care au obținut primul podium împreună.

  „E real. Se va întâmpla. Trebuie să creez ceva acum, probabil va avea legătură cu mine, dar și cu o tentă de Germania. Deoarece aici am urcat pe podium. Un mic semn cu ceva tradițional nemțesc.”

  Podiumul lui Ricciardo este primul pentru formația franceză, de la întoarcerea ei în F1, din 2016, și primul din ultimii 2 ani pentru pilot (de la cel din Monaco din 2018).

  „A trecut ceva timp. Ca să fiu sincer, mă simt din nou ca după primul podium. E minunat. Sunt atât de fericit, cred că toată lumea se bucură.”

  Locul 3 obținut de Ricciardo a minimizat diferența de puncte dintre cele 3 echipe care se luptă pentru a treia treaptă în campionatul constructorilor (McLaren, Renault și Racing Point).


  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Ana Danila

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss

  Ana Danila