Latest Posts

Podiumul lui Ricciardo înseamnă un tatuaj pentru Abiteboul

Vizualizări: 10127

Daniel Ricciardo spune că directorul echipei Renault, Cyril Abiteboul va avea un tatuaj de inspirație germană, deoarece a obținut podiumul în GP-ul Eifel. Australianul a făcut un pariu la începutul acestui an, cu șeful formației-dacă reușește să obțină un podium pentru Renault, își vor face tatuaje împreună.

Ca parte a înțelegerii, Abiteboul poate alege locul și mărimea, dar Ricciardo se ocupă de design. Pilotul a declarat faptul că tatuajul va fi legat de locul în care au obținut primul podium împreună.

„E real. Se va întâmpla. Trebuie să creez ceva acum, probabil va avea legătură cu mine, dar și cu o tentă de Germania. Deoarece aici am urcat pe podium. Un mic semn cu ceva tradițional nemțesc.”

Podiumul lui Ricciardo este primul pentru formația franceză, de la întoarcerea ei în F1, din 2016, și primul din ultimii 2 ani pentru pilot (de la cel din Monaco din 2018).

„A trecut ceva timp. Ca să fiu sincer, mă simt din nou ca după primul podium. E minunat. Sunt atât de fericit, cred că toată lumea se bucură.”

Locul 3 obținut de Ricciardo a minimizat diferența de puncte dintre cele 3 echipe care se luptă pentru a treia treaptă în campionatul constructorilor (McLaren, Renault și Racing Point).

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss