GP24 Media

LATEST POSTS

Podium in prima cursa la Spa-Francorchamps pentru Leo Borlovan si Ewen Hachez !

Podium
Vizualizări: 35997

Steagul Romaniei, prezent cu ABAS Timisoara, GP24 Motorsport pe podiumul Endurance Cup by Funyo de la Spa-Francorchamps !Podium

S-a încheiat prima zi de curse din Endurance Cup by Funyo de la Spa-Francorchamps ! A fost o zi ploioasa, clasica vreme de la Spa.

Leo Borlovan a luat startul in cursa de pe locul 7 si a avut câteva batalii frumoase care l-au propulsat pe poziția 5, iar după câteva ture a avut parte de o mică greșeala care l-a trimis pe poziția 10. A urmat o cursa de recuperare si un Pitstop făcut ca la carte, unde a intrat Ewen Hachez in masina si au câștigat 5 se unde fata de adversari, fiind doar cu jumătate de secunda peste limita obligatorie de oprire la boxe.Podium

Ewen Hachez a preluat masina si a continuat cursa de recuperare. Ewen a fost foarte rapid in stint-ul sau, a recuperat 7 secunde fata de masina de pe locul 3 iar in ultimele ture a făcut depășirea pentru locul 3 pe care l-a păstrat pana la final.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

„Era deja un vis devenit realitate faptul ca am ocazia de a concura pe circuitul Spa-Francorchamps, dar sa reușim un podium.este ceva unic. A fost o cursa grea pe ploaie, de altfel, o vreme obișnuita la Spa, însa mi-a plăcut extrem de mult sa pilotez pe ploaie la Spa, in special sa descopăr limitele in celebrul viraj Eau Rouge – Radillon. Am avut parte de o greșeala in virajul 12 (Pouhon) care m-a costat câteva poziții, insa am făcut o cursa de recuperare foarte buna, împreuna cu colegul meu Ewen Hachez si am reușit sa obținem podiumul in prima noastră cursa la Spa. Maine avem încă o cursa si vom face tot posibilul sa obținem un rezultat cat mai bun” ne spune Leo BorlovanPodium

I am very happy to participate in this race with the whole team and Leo, the work we provide is exceptional, and after long hours of work on the car, we managed to have a competitive car. With Leo we climbed throughout the race to finally get 3rd place. It wasn’t easy but we did it!!! Sunday is another race, and with Leo we will do everything to come back with victory.” ne spune Ewen Hachez

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Duminica, 16 octombrie, la ora 11:35 ora Belgiei (12:35 ora Romaniei) va începe Cursa 2 din acest weekend si se poate urmări Livetiming pe linkul urmator: https://livetiming.alkamelsystems.com/spa/

Sursa: GP24 Media
Photocredit: Arhiva Personala Leo Borlovan - Ewen Hachez
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES