More

  Latest Posts

  Poate fi Luca di Montezemolo următorul președinte al FIA?

  Luca di Montezemolo a apărut ca un candidat pentru a fi următorul președinte al FIA. Recent, actualul președinte Jean Todt a confirmat că va renunța la sfârșitul mandatului său expirat în 2021 – mandatul său maxim ca șef al organului de conducere pentru F1 și Motorsport în general. Publicația italiană Autosprint susține că candidatura al lui Montezemolo este condusă și susținută de fosta supremă a F1 Bernie Ecclestone.

  Se consideră că alți candidați sunt David Richards, șeful Formula E Alejandro Agag și actualul vicepreședinte al FIA, Mohammed bin Sulayem. Autosprint susține că a fost redată despre știrile Ecclestone-Montezemolo de către o persoană care este „foarte cunoscută în mediul Formula 1”. – Ai văzut ce au făcut acești doi? Sursa până acum necunoscută a declarat pentru revista.

  Italianul Montezemolo, în vârstă de 72 de ani, a devenit președinte al Ferrari în 1991 și și-a dat demisia în 2014, în urma unei lupte de putere care l-a implicat pe urmașul său, regretatul Sergio Marchionne.

  Photocredit: Ercole Colombo – Ferrari SpA


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss