Latest Posts

Poate fi Luca di Montezemolo următorul președinte al FIA?

Vizualizări: 11388

Luca di Montezemolo a apărut ca un candidat pentru a fi următorul președinte al FIA. Recent, actualul președinte Jean Todt a confirmat că va renunța la sfârșitul mandatului său expirat în 2021 – mandatul său maxim ca șef al organului de conducere pentru F1 și Motorsport în general. Publicația italiană Autosprint susține că candidatura al lui Montezemolo este condusă și susținută de fosta supremă a F1 Bernie Ecclestone.

Se consideră că alți candidați sunt David Richards, șeful Formula E Alejandro Agag și actualul vicepreședinte al FIA, Mohammed bin Sulayem. Autosprint susține că a fost redată despre știrile Ecclestone-Montezemolo de către o persoană care este „foarte cunoscută în mediul Formula 1”. – Ai văzut ce au făcut acești doi? Sursa până acum necunoscută a declarat pentru revista.

Italianul Montezemolo, în vârstă de 72 de ani, a devenit președinte al Ferrari în 1991 și și-a dat demisia în 2014, în urma unei lupte de putere care l-a implicat pe urmașul său, regretatul Sergio Marchionne.

Photocredit: Ercole Colombo – Ferrari SpA

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss