More

  Latest Posts

  Plafonul bugetar din Formula 1 va fi o sarcină „grea și dureroasă” pentru McLaren

  Echipa McLaren F1 a explicat că noul plafon bugetar din Formula 1 va fi o sarcină „grea și dureroasă”, deoarece pornește o dată cu sezonul F1 2021. Noul plafon va fi introdus din sezonul viitor și va reduce cheltuielile pe anumite zone la un buget total de 145 de milioane de dolari. Aceasta a fost aprobată de FIA și va fi prima dată când Formula 1 va introduce limitări financiare.

  Zak Brown, CEO-ul McLaren, a explicat bucuria creeată o dată cu bugetul confirmat, McLaren fiind una dintre echipele care s-au impus pentru limita bugetului de 145 de milioane. „Formula 1 câștigă astăzi. Acesta este un moment crucial pentru sportul nostru”. „F1 a fost nesustenabilă din punct de vedere financiar de ceva vreme, iar lipsa unei decizii ar fi pus în pericol viitorul competiției și al participanților săi”.

  McLaren a anunțat că vor pierde unii membrii ai personalului din cauza impactului pandemiei de COVID-19; Dar echipa va pierde și o parte din personal din cauza impactului plafonului bugetar din Formula 1. Andreas Seidl a explicat că nu îi va afecta doar pe ei, dar va trebui să restructureze echipa, astfel încât să funcționeze bine pentru ceea ce este disponibil. „Pentru toată lumea a fost clar de ceva timp că va fi aplicat un plafon bugetar și am impus o limită inferioară pentru a susține un sport durabil din punct de vedere financiar”. „Avem o mare provocare în față”.

  „Regândirea modului în care lucrăm și reorganizarea corectă a echipei în următoarele luni este o sarcină grea și dureroasă. Va însemna din păcate pierderea unor membrii ai echipei, dar scopul nostru este să fim cât mai eficienți cu putință pe viitor”.

  „Cooperarea și înțelegerea din cadrul echipei au fost extraordinare, este important ca aceasta să aibe claritate asupra diferitelor reglementări, ceea ce ne va permite acum să începem din nou să ne concentrăm atenția asupra dezvoltării monopostului nostru și să înțelegem mai bine regulamentul sub toate aspectele lui”.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss