Latest Posts

Pirreli va cerceta incidental lui Verstappen

Vizualizări: 10569

Distribuitorul oficial de pneuri din Formula 1, va investiga incidentul lui Max Verstappen, pentru a stabili dacă și alti piloți ar fi putut ajunge în situații riscante. Pilotul Red Bull, a fost propulsat în afara pistei, după ce pneul din dreapta-spate a explodat, când a intrat în virajul Villeneuve. Pe înregistrările video, se vede că puncția a apărut pe interiorul pneului dur.

Același set de pneuri, de pe monoposturile lui Daniel Ricciardo și Lewis Hamilton, a indicat probleme asemănătoare, în același viraj, iar asta ar fi putut crea situații riscante. Cei trei piloți, au pus pneurile dure, la prima trecere pe la boxe. Gumele lui Verstappen erau la cel de-al 32-lea tur când a avut loc incidentul, Hamilton a parcurs 22 de tururi înainte să schimbe, iar Ricciardo 49 de tururi.

Pneul care a cedat pe monopostul lui Verstappen a fost trimis în Milano, la sediul Pirelli, împreună cu alte seturi, ca parte a inspecției obișnuite, de după cursă.

Mercedes confirmă că Hamilton a simțit vibrația accentuată pe gumele dure, înainte de cedarea pneului lui Verstappen. După incident, echipa l-a informat pe britanic: „suntem îngrijorați de pneurile din spate, de pe monopostul nostru”, iar Hamilton a răspuns: „pneul din dreapta-spate arată destul de rău”.

Verstappen nu este singurul pilot care a avut o experiență de genul, în acest an. Pilotul Racing Point, Lance Stroll a avut un impact puternic în GP-ul Toscan, după ce i-a cedat pneul, din aceeași compoziție ca a pilotului olandez.

În timpul Grand Prix-ului Britanic, ambii piloți Mercedes și Carlos Sainz, de la McLaren, au avut parte de incidente, după cedarea pneurilor. Pirelli atribuie aceste evenimente, forțelor generate de monoposturile din acest an.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: racefans.net
Photocredit: formula1.com
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

racefans.net

Latest Posts

Don't Miss