More

  Latest Posts

  Pirreli va cerceta incidental lui Verstappen

  Distribuitorul oficial de pneuri din Formula 1, va investiga incidentul lui Max Verstappen, pentru a stabili dacă și alti piloți ar fi putut ajunge în situații riscante. Pilotul Red Bull, a fost propulsat în afara pistei, după ce pneul din dreapta-spate a explodat, când a intrat în virajul Villeneuve. Pe înregistrările video, se vede că puncția a apărut pe interiorul pneului dur.

  Același set de pneuri, de pe monoposturile lui Daniel Ricciardo și Lewis Hamilton, a indicat probleme asemănătoare, în același viraj, iar asta ar fi putut crea situații riscante. Cei trei piloți, au pus pneurile dure, la prima trecere pe la boxe. Gumele lui Verstappen erau la cel de-al 32-lea tur când a avut loc incidentul, Hamilton a parcurs 22 de tururi înainte să schimbe, iar Ricciardo 49 de tururi.

  Pneul care a cedat pe monopostul lui Verstappen a fost trimis în Milano, la sediul Pirelli, împreună cu alte seturi, ca parte a inspecției obișnuite, de după cursă.

  Mercedes confirmă că Hamilton a simțit vibrația accentuată pe gumele dure, înainte de cedarea pneului lui Verstappen. După incident, echipa l-a informat pe britanic: „suntem îngrijorați de pneurile din spate, de pe monopostul nostru”, iar Hamilton a răspuns: „pneul din dreapta-spate arată destul de rău”.

  Verstappen nu este singurul pilot care a avut o experiență de genul, în acest an. Pilotul Racing Point, Lance Stroll a avut un impact puternic în GP-ul Toscan, după ce i-a cedat pneul, din aceeași compoziție ca a pilotului olandez.

  În timpul Grand Prix-ului Britanic, ambii piloți Mercedes și Carlos Sainz, de la McLaren, au avut parte de incidente, după cedarea pneurilor. Pirelli atribuie aceste evenimente, forțelor generate de monoposturile din acest an.

  Sursa: racefans.net

  Photocredit: formula1.com


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss