Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Pirelli speculează că o strategie de 2 opriri ar putea câștiga la Suzuka

  Șeful Pirelli Motorsport, Mario Isola, a rumânat că o strategie de două opri ar putea fi mai eficientă în acest Grand Prix japonez, dar consideră că majoritatea echipelor vor încerca o abordare mai conservatoare.

  Ediția din 2017 a văzut-o pe Lewis Hamilton să câștige victoria cu o strategie single-stop, pornind de la super-softs înainte de a trece la soft-uri pentru o perioadă de 31 de tururi. Acest lucru a contracarat așteptările unei curse cu două treceri pe o pistă care a atins temperaturi mai mari de 40C.

  Există o jumătate de șansă de ploaie care se încadrează vineri pentru Free Practice, cu condiții meteorologice clare sâmbătă – sporind probabilitatea ca ultimul record de la Suzuka International Racing Course să fie redus de la benchmark-ul de anul trecut. un cer acoperit cu nori arata probabil pentru ziua de cursa.

  Isola a subliniat, de asemenea, potențialul de degradare a pneurilor datorită structurii mai ușoare a compușilor 2018, forțelor extreme generate de mașinile mai noi și a numeroaselor curbe cu încărcare laterale de mare viteză, pe circuitul Suzuka.

  „Suzuka prezintă unele dintre cele mai mari încărcări energetice ale sezonului și acest lucru poate duce la un nivel mai ridicat de uzură și degradare decât ne vedem normal”, a spus Isola. „Este, de asemenea, singurul circuit dintr-o cifră de opt pe calendar, ceea ce înseamnă că uzura anvelopei dintre partea stângă și cea dreaptă este aproximativ uniformă.”

  Pirelli au adus compușii super-soft, soft și medium pentru cursa de Suzuka, reflectând selecția lor anul trecut. Cu toate acestea, giganții italieni de cauciuc au înmuiat fiecare compus cu un pas pentru a combate problemele care au apărut în 2017 în ceea ce privește lipsa de uzură.

  Isola sa gândit la ideea unei strategii de două opriri, revenind la modelul tipic al strategiei Suzuka, care a fost anulat anul trecut. „O strategie de one-stop a triumfat la Suzuka in 2017, dar inainte de aceasta tendinta a fost, in principal, spre o optiune de doua opriri”, a adaugat Isola. „Va fi interesant să vedem dacă anvelopele mai moi din acest an – și chiar mașinile mai rapide – produc un set diferit de tactici”.

  Cu toate acestea, italianul recunoaște că echipele și piloții vor fi la fel de prudenți cu putință, pentru a face o singură oprire pentru activitatea de curse a anvelopelor. „Echipele vor încerca întotdeauna să facă numai o singură oprire, dacă este posibil, dar acest lucru trebuie, bineînțeles, să fie echilibrat cu cât este necesar un management al anvelopelor pentru a realiza acest lucru. „De asemenea, în funcție de timpul pierdut pentru oprirea, s-ar putea ca o strategie de două opri să fie mai rapidă.”

  Sa confirmat că echipa Renault Sport Formula 1 va participa la un test de anvelope de două zile cu Pirelli la Suzuka după weekendul de cursă pentru a experimenta 2019 de compuși.  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss