Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Pirelli Report: Marele Premiu al Spaniei 2021 – Antrenamente.

  Piloții Mercedes au fost cei mai rapizi în ambele sesiuni de Antrenamente Libere pentru Marele Premiu al Spaniei la Circuit de Catalunya lângă Barcelona.

  Antrenamente

  Decalajul de timp între anvelope:

  Antrenamente

   

  Sumarul pneurilor pentru vineri:

  • Mercedes a fost cel mai rapid în ambele sesiuni de antrenamente libere, folosind compusul P Zero Red soft C3 cu fiecare ocazie. Valtteri Bottas a stabilit cel mai rapid tur pe pista reluată a Barcelonei (cu un nou viraj 10) dimineața, în timp ce Lewis Hamilton a stabilit cel mai rapid timp al zilei după-amiaza.
  • Alpine a evoluat puternic și la marele premiu de acasă al lui Fernando Alonso, terminând al patrulea și al cincilea în FP2 în spatele Ferrari condus de Charles Leclerc.
  • Condițiile au fost calde și uscate pe tot parcursul zilei, cu temperaturi în jur de 25 de grade Celsius și 40 de grade pe pistă.
  • Piloții au rulat, în general, anvelopa P Zero White Hard și P Zero Red Soft în FP1 (cu excepția Ferrari, singura echipă care a folosit P Zero Yellow Medium dimineața) înainte de a trece pe mediu și moale după-amiaza să se concentreze asupra simulărilor de calificare și cursă.
  • The performance gap between the compounds is as expected on this well-known track: around 0.8s between soft and medium, and 1.0s between medium and hard.

  Pirelli

  Formula 3: Ultimele știri:

  • Barcelona a marcat, de asemenea, prima rundă a noului sezon de Formula 3, cu trei curse în fiecare weekend pentru prima dată. Astăzi a fost antrenament liber și calificare, toți piloții folosind anvelopa dură P Zero White (doar un singura compoziție este nominalizat pentru fiecare weekend F3, alocarea totală pentru fiecare pilot crescând până la cinci seturi anul acesta față de patru anterior).
  • Dennis Hauger de la Prema Racing a fost cel mai rapid atât la antrenamente libere, cât și la calificare (ceea ce determină grila pentru cursa de duminică). Grila pentru prima cursă de sâmbătă este decisă prin inversarea primilor 12 în calificare – ceea ce înseamnă că Jonny Edgar al echipei Carlin va începe din pole position – în timp ce primii 12 clasați din cursa respectivă vor fi inversați pentru a doua cursă sâmbătă după-amiază.

  Mario Isola – Head of F1 and Car Racing:
  „Anvelopele au funcționat așa cum ne-am așteptat de-a lungul antrenamentelor libere de astăzi, fără granulație sau abraziune observate în timpul fiecărei sesiuni și un decalaj de performanță între compuși așa cum era anticipat. Suprafața de aici din Barcelona este foarte diferită de Portimao acum o săptămână, cu asfalt mai abraziv care produce mai multă aderență. Noul Turn 10 face viața puțin mai ușoară pentru anvelopele de aici, în special pentru cele din spate, deoarece este mai fluidă decât înainte. Echipele s-au concentrat pe compozițiile moi și medii după-amiaza, care sunt probabil anvelopele cheie pentru cursă. Acest lucru se datorează faptului că există un decalaj mai mare de performanță față de Hard și, de asemenea, pentru că se pierde mai puțin timp la boxe decât în Portugalia, ceea ce încurajează stint-uri mai scurte”.

  Antrenamente

  Statistici din sesiunile de Antrenamente Libere:

  Antrenamente Antrenamente Antrenamente Antrenamente Antrenamente

  Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

  Sursa: GP24 / Pirelli

  Photocredit: Pirelli / Getty Images

  Sponsor: Pirelli  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss