GP24 Media

LATEST POSTS

Pirelli Report: Grand Prix F1 al Bahrain 2021 – Antrenamente.

Pirelli
Vizualizări: 14960

Verstappen cel mai rapid la startul noului sezon cu Pirelli C4 Soft.

Pirelli

Diferența:

Pirelli

Sumarul Pneurilor- Vineri:
Pilotul Red Bull, Max Verstappen a dominat ambele sesiuni de antrenamente de ieri, reușind cel mai bun timp în FP2 cu pneurile P Zero Roșu soft. A doua sesiune de antrenamente s-a derulat după apusul soarelui, în condiții similare cu cele la care ne așteptăm pe parcursul calificărilor și cursei, cu 29 de grade temperatură ambientală și 33 la nivelul pistei.

Prima sesiune de antrenamente s-a derulat în condiții mult mai călduroase, cu temperaturi la nivelul pistei depășind 54 de grade.

Cum ambele sesiuni de antrenamente de vineri au fost reduse la câte o oră începând din acest an (comparativ cu 90 de minute anul trecut) echipele au avut o oră mai puțin pe pistă, în total. Acest program condensat, cu multă acțiune de la început și până la sfârșit a oferit mai puține condiții pentru obținerea timpilor de pole – cu pista liberă.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Din datele strânse până acum, diferența de performanță dintre Alb hard și Galben medium este de 0,4 secunde per tur, în timp ce diferența dintre medium și soft este de 0,9 s pe tur.

Pirelli

Formula 2: Ultimele Știri:
Pilotul UNI-Virtuosi, Guanyu Zhou a fost cel mai rapid în calificările pentru Formula 2, în timp ce coechipierul său Felipe Drugovich a condus sesiunea de antrenamente libere de 45 de minute desfășurată mai devreme. Conform noului regulament, primii 10 din calificări vor forma sâmbătă o grilă inversată pentru Cursa 1, în timp ce sesiunea de calificări de ieri va da grila obișnuită pentru duminică. În consecință, conform rezultatului de ieri pilotul Charouz, David Beckmann (care s-a clasat al 10-lea) va fi în pole pentru prima cursă de sâmbătă. Calificările au fost întrerupte de steagul roșu când mai erau 5 minute de rulat, ceea ce a dus la un ultim sprint pentru pole cu pneuri P Zero Roșu. Aceasta a arătat o diferență interesantă de performanță față de P Zero Alb hard: un nou pneu pentru acest an de asemenea nominalizat pentru acest weekend, utilizat exclusiv de către toți piloții de-a lungul sesiunii de antrenamente în încercarea lor a-l înțelege mai bine.

Mario Isola – Head of F1 and Car Racing:
„Am văzut două foarte interesante și strânse sesiuni de antrenamente, cu trei echipe pe primele trei locuri după fiecare oră de antrenament. Din perspectiva pneurilor suntem mulțumiți de performanță, în linie cu ceea ce ne-am așteptat după recentele teste din Bahrain. Echipele și-au concentrat atenția în mod special pe C4 soft, având deja suficiente date pentru compozițiile C și C3 acumulate în urmă cu două săptămâni. Diferența de performanță dintre medium și soft este cel mai mare decât a, crezut inițial, în timp ce C3 și C3 sunt foarte apropiate. Aceasta înseamnă că toate pneurile pot juca un rol în cursă”.

Pirelli

Pirelli

Pirelli

Pirelli

Nr. total de km parcurși in FP1 și FP2 de către toți piloții la un loc

** Per compoziție, toți piloții

Pirelli

Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.
Pentru a participa la concursul GP24 Pronocontest, faceți clic AICI.

Sursa: GP24 / Pirelli
Photocredit: Pirelli / Getty Images
Sponsor: Pirelli

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES