More

  Latest Posts

  Pirelli Report: Grand Prix F1 al Bahrain 2021 – Antrenamente.

  Verstappen cel mai rapid la startul noului sezon cu Pirelli C4 Soft.

  Pirelli

  Diferența:

  Pirelli

  Sumarul Pneurilor- Vineri:
  Pilotul Red Bull, Max Verstappen a dominat ambele sesiuni de antrenamente de ieri, reușind cel mai bun timp în FP2 cu pneurile P Zero Roșu soft. A doua sesiune de antrenamente s-a derulat după apusul soarelui, în condiții similare cu cele la care ne așteptăm pe parcursul calificărilor și cursei, cu 29 de grade temperatură ambientală și 33 la nivelul pistei.

  Prima sesiune de antrenamente s-a derulat în condiții mult mai călduroase, cu temperaturi la nivelul pistei depășind 54 de grade.

  Cum ambele sesiuni de antrenamente de vineri au fost reduse la câte o oră începând din acest an (comparativ cu 90 de minute anul trecut) echipele au avut o oră mai puțin pe pistă, în total. Acest program condensat, cu multă acțiune de la început și până la sfârșit a oferit mai puține condiții pentru obținerea timpilor de pole – cu pista liberă.

  Din datele strânse până acum, diferența de performanță dintre Alb hard și Galben medium este de 0,4 secunde per tur, în timp ce diferența dintre medium și soft este de 0,9 s pe tur.

  Pirelli

  Formula 2: Ultimele Știri:
  Pilotul UNI-Virtuosi, Guanyu Zhou a fost cel mai rapid în calificările pentru Formula 2, în timp ce coechipierul său Felipe Drugovich a condus sesiunea de antrenamente libere de 45 de minute desfășurată mai devreme. Conform noului regulament, primii 10 din calificări vor forma sâmbătă o grilă inversată pentru Cursa 1, în timp ce sesiunea de calificări de ieri va da grila obișnuită pentru duminică. În consecință, conform rezultatului de ieri pilotul Charouz, David Beckmann (care s-a clasat al 10-lea) va fi în pole pentru prima cursă de sâmbătă. Calificările au fost întrerupte de steagul roșu când mai erau 5 minute de rulat, ceea ce a dus la un ultim sprint pentru pole cu pneuri P Zero Roșu. Aceasta a arătat o diferență interesantă de performanță față de P Zero Alb hard: un nou pneu pentru acest an de asemenea nominalizat pentru acest weekend, utilizat exclusiv de către toți piloții de-a lungul sesiunii de antrenamente în încercarea lor a-l înțelege mai bine.

  Mario Isola – Head of F1 and Car Racing:
  „Am văzut două foarte interesante și strânse sesiuni de antrenamente, cu trei echipe pe primele trei locuri după fiecare oră de antrenament. Din perspectiva pneurilor suntem mulțumiți de performanță, în linie cu ceea ce ne-am așteptat după recentele teste din Bahrain. Echipele și-au concentrat atenția în mod special pe C4 soft, având deja suficiente date pentru compozițiile C și C3 acumulate în urmă cu două săptămâni. Diferența de performanță dintre medium și soft este cel mai mare decât a, crezut inițial, în timp ce C3 și C3 sunt foarte apropiate. Aceasta înseamnă că toate pneurile pot juca un rol în cursă”.

  Pirelli

  Pirelli

  Pirelli

  Pirelli

  Nr. total de km parcurși in FP1 și FP2 de către toți piloții la un loc

  ** Per compoziție, toți piloții

  Pirelli

  Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.
  Pentru a participa la concursul GP24 Pronocontest, faceți clic AICI.

  Sursa: GP24 / Pirelli

  Photocredit: Pirelli / Getty Images

  Sponsor: Pirelli


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss