More

  Latest Posts

  Pirelli își întărește alianța europeană cu ERC Junior

  Pirelli își extinde implicarea în Campionatul European de Raliuri FIA prin adăugarea ERC3 Junior la portofoliul său de acorduri exclusive de furnizare a anvelopelor.

  Un susținător pe termen lung al ERC, ca furnizor exclusiv de anvelope pentru Campionatul FIA ERC3 Junior, Pirelli, va echipa toate mașinile ERC3 Junior Rally3 ca standard, din 2021, începând cu Ford Fiesta Rally3 construit de M-Sport Polonia. Compania italiană susține, de asemenea, premiile ERC Junior și ERC3 Junior oferite campionilor din 2020.

  Terenzio Testoni, Rally Activity Manager, Pirelli, a declarat: „La Pirelli am fost întotdeauna extrem de mândri că susținem inițiativele care promovează cariera tinerilor piloți de raliu, de la schema Pirelli Star Driver, până la programul recent anunțat FIA Rally Star. Drept urmare, suntem încântați să furnizăm pentru noua categorie ERC Junior și pentru mașinile Rally3 în Campionatul European de Raliuri FIA. Acest lucru le va permite campionilor talentați ai viitorului să facă următorul pas pe scara carierei, până în vârful sportului, pe care îl oferim și noi. ”

  Pirelli s-a bucurat de un sezon ERC dominant în 2020, toate titlurile câștigate de piloții care foloseau anvelope Pirelli, inclusiv ERC1 (Alexey Lukyanuk), ERC2 (Tibor Érdi Jr), ERC3 (Ken Torn), ERC1 Junior (Oliver Solberg), ERC3 Junior (Ken Torn), Cupa Abarth Rally (Andrea Mabellini), plus Campionatul European de Raliuri FIA pentru echipe (Rallye Team Spain).

  Sursa: European Rally Championship

  Photocredit: European Rally Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss