Latest Posts

Pirelli își întărește alianța europeană cu ERC Junior

Vizualizări: 10351

Pirelli își extinde implicarea în Campionatul European de Raliuri FIA prin adăugarea ERC3 Junior la portofoliul său de acorduri exclusive de furnizare a anvelopelor.

Un susținător pe termen lung al ERC, ca furnizor exclusiv de anvelope pentru Campionatul FIA ERC3 Junior, Pirelli, va echipa toate mașinile ERC3 Junior Rally3 ca standard, din 2021, începând cu Ford Fiesta Rally3 construit de M-Sport Polonia. Compania italiană susține, de asemenea, premiile ERC Junior și ERC3 Junior oferite campionilor din 2020.

Terenzio Testoni, Rally Activity Manager, Pirelli, a declarat: „La Pirelli am fost întotdeauna extrem de mândri că susținem inițiativele care promovează cariera tinerilor piloți de raliu, de la schema Pirelli Star Driver, până la programul recent anunțat FIA Rally Star. Drept urmare, suntem încântați să furnizăm pentru noua categorie ERC Junior și pentru mașinile Rally3 în Campionatul European de Raliuri FIA. Acest lucru le va permite campionilor talentați ai viitorului să facă următorul pas pe scara carierei, până în vârful sportului, pe care îl oferim și noi. ”

Pirelli s-a bucurat de un sezon ERC dominant în 2020, toate titlurile câștigate de piloții care foloseau anvelope Pirelli, inclusiv ERC1 (Alexey Lukyanuk), ERC2 (Tibor Érdi Jr), ERC3 (Ken Torn), ERC1 Junior (Oliver Solberg), ERC3 Junior (Ken Torn), Cupa Abarth Rally (Andrea Mabellini), plus Campionatul European de Raliuri FIA pentru echipe (Rallye Team Spain).

Sursa: European Rally Championship
Photocredit: European Rally Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

European Rally Championship

Latest Posts

Don't Miss