GP24 Media

LATEST POSTS

Pirelli își întărește alianța europeană cu ERC Junior

Vizualizări: 9887

Pirelli își extinde implicarea în Campionatul European de Raliuri FIA prin adăugarea ERC3 Junior la portofoliul său de acorduri exclusive de furnizare a anvelopelor.

Un susținător pe termen lung al ERC, ca furnizor exclusiv de anvelope pentru Campionatul FIA ERC3 Junior, Pirelli, va echipa toate mașinile ERC3 Junior Rally3 ca standard, din 2021, începând cu Ford Fiesta Rally3 construit de M-Sport Polonia. Compania italiană susține, de asemenea, premiile ERC Junior și ERC3 Junior oferite campionilor din 2020.

Terenzio Testoni, Rally Activity Manager, Pirelli, a declarat: „La Pirelli am fost întotdeauna extrem de mândri că susținem inițiativele care promovează cariera tinerilor piloți de raliu, de la schema Pirelli Star Driver, până la programul recent anunțat FIA Rally Star. Drept urmare, suntem încântați să furnizăm pentru noua categorie ERC Junior și pentru mașinile Rally3 în Campionatul European de Raliuri FIA. Acest lucru le va permite campionilor talentați ai viitorului să facă următorul pas pe scara carierei, până în vârful sportului, pe care îl oferim și noi. ”

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Pirelli s-a bucurat de un sezon ERC dominant în 2020, toate titlurile câștigate de piloții care foloseau anvelope Pirelli, inclusiv ERC1 (Alexey Lukyanuk), ERC2 (Tibor Érdi Jr), ERC3 (Ken Torn), ERC1 Junior (Oliver Solberg), ERC3 Junior (Ken Torn), Cupa Abarth Rally (Andrea Mabellini), plus Campionatul European de Raliuri FIA pentru echipe (Rallye Team Spain).

Sursa: European Rally Championship
Photocredit: European Rally Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES