GP24 Media

LATEST POSTS

Pirelli încheie programul de dezvoltare pentru noile anvelope de 18 inci cu testul de la Paul Ricard

Pirelli
Vizualizări: 13251

Daniil Kvyat a încheiat luni testul cu pneurile de 18 inci de la Pirelli, în timp ce a finalizat 167 de ture pe compuși intermediari la Circuitul Paul Ricard – încheind programul de dezvoltare al furnizorului de anvelope F1 pentru noii compuși 2022.

Pirelli

Pirelli și-a început programul de testare pentru noile specificații în februarie cu 19 piloți și nouă echipe care au oferit feedback pe parcursul a 28 de zile de testare pe circuit în 2021, după ce au avut loc opt zile de testare în 2019-2020.

Anvelopele cu profil redus de 18 inci vor înlocui actualele pneuri de 13 inci de la Pirelli, coincizând cu noua eră a F1 care începe în 2022, cu toate noile reglementări tehnice.

„Cu acest ultim test pe pistă umede închidem în cele din urmă programul nostru de dezvoltare pentru noile anvelope de 18 inci”, a declarat Mario Isola, șeful F1 și Car Racing din partea Pirelli.

Pirelli

„Anul trecut, pandemia COVID-19 a însemnat că a trebuit să ne revizuim în întregime programul de testare, anulând testele pe circuit pentru a ne concentra pe simulare, precum și pe dezvoltare și modelare virtuală”.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Acest sistem de screening virtual ne-a ajutat să optimizăm numărul de prototipuri fizice produse și să revenim la testarea pe circuit de 28 de zile pe parcursul anului 2021. Am început procesul de dezvoltare cu profilul, înainte de a trece la construcția de bază și, în cele din urmă, a intrat în cei cinci compuși pe care îi vom omologa pentru anul viitor”.

Pirelli

Pirelli a furnizat, de asemenea, câteva idei fascinante despre dezvoltarea anvelopelor de 18 inci, cu 392 de seturi utilizate, 30 de compuși prototip diferiți fiind testați și 4.267 tururi finalizate pe 10 circuite, inclusiv Imola, Bahrain și Silverstone.

Dar mai este de lucru, așa cum a spus Isola: „Rezultatele obținute până acum au fost obținute cu contribuția piloților care concurează în prezent în campionat, un aspect vital pentru noi.

„Anul viitor, vom avea în continuare câteva zile de testare la dispoziție, care ne vor permite să ajustăm anvelopa 2022 cu mașinile noi, dacă este necesar. Odată ce specificația a fost validată de FIA, piloții vor avea șansa de a încerca anvelopele definitive de 18 inci la testul de după Grand Prix-ul din Abu Dhabi, deși va trebui să așteptăm testele de pre-sezon de anul viitor pentru a vedea aceste anvelope în acțiune pe mașinile 2022 pentru prima dată”.

Echipele lucrează din greu la mașinile lor din 2022, fiecare sperând să obțină un avans în competiție și să lovească terenul în sezonul viitor.

Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

Sursa: GP24 / Pirelli
Photocredit: Formula 1 / Pirelli
Sponsor: Pirelli

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Ioana Marcu

Ioana Marcu

RELATED ARTICLES