More

  Latest Posts

  Pirelli împărtășește concluziile inițiale din investigațiile privind pneurile din Qatar

  Pirelli și-a împărtășit concluziile inițiale din investigațiile privind cedarea pneurilor din timpul Marelui Premiu al Qatarului din 2021.

  În Qatar, patru piloți de F1 – Nicholas Latifi și George Russell de la Williams, Lando Norris de la McLaren și Valtteri Bottas de la Mercedes – au suferit probleme cu pneurile, Bottas și Latifi retrăgându-se în cele din urmă din cursă.

  Furnizorul de anvelope, Pirelli, a lansat acum primele concluzii din investigațiile efectuate în Marele Premiu al Qatarului.

  Într-o declarație publicată vineri, aceștia au spus: „Pe baza constatărilor obținute până acum, originea problemei se datorează în principal timpului în care aceste anvelope au fost rulate pe borduri, la viteză mare și cu sarcini laterale și verticale considerabile, o situație unică pe circuitul Losail.

  „Cererea mare cauzată de trecerea peste aceste borduri, care nu este posibil de măsurat din datele disponibile înainte de cursă, a deteriorat construcția anvelopei și a dus la o pierdere de presiune în flancul interior, ceea ce a cauzat, în consecință, prăbușirea structurii după câteva secunde.”

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

  Sursa: Formula 1

  Photocredit: Formula 1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss