Latest Posts

Pirelli împărtășește concluziile inițiale din investigațiile privind pneurile din Qatar

Vizualizări: 10997

Pirelli și-a împărtășit concluziile inițiale din investigațiile privind cedarea pneurilor din timpul Marelui Premiu al Qatarului din 2021.

În Qatar, patru piloți de F1 – Nicholas Latifi și George Russell de la Williams, Lando Norris de la McLaren și Valtteri Bottas de la Mercedes – au suferit probleme cu pneurile, Bottas și Latifi retrăgându-se în cele din urmă din cursă.

Furnizorul de anvelope, Pirelli, a lansat acum primele concluzii din investigațiile efectuate în Marele Premiu al Qatarului.

Într-o declarație publicată vineri, aceștia au spus: „Pe baza constatărilor obținute până acum, originea problemei se datorează în principal timpului în care aceste anvelope au fost rulate pe borduri, la viteză mare și cu sarcini laterale și verticale considerabile, o situație unică pe circuitul Losail.

„Cererea mare cauzată de trecerea peste aceste borduri, care nu este posibil de măsurat din datele disponibile înainte de cursă, a deteriorat construcția anvelopei și a dus la o pierdere de presiune în flancul interior, ceea ce a cauzat, în consecință, prăbușirea structurii după câteva secunde.”

Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

Sursa: Formula 1
Photocredit: Formula 1
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Formula 1

Latest Posts

Don't Miss