Latest Posts

Pirelli confirmați în calitate de furnizor de pneuri F1 până în 2023

Vizualizări: 10394

F1 au anunțat că Pirelli vor continua rolul de unic furnizor de pneuri până la sfârșitul sezonului 2023.

Pirelli au furnizat pneuri pentru F1 încă din 2011, dar au avut parte de competiție din partea Koreenilor de la Hankook pentru noul contract, care va începe din sezonul 2020.

Pirelli sunt un partener apreciat și important al F1 încă din 2001” spune CEO-ul F1, Chase Carey.

„Sunt lideri când vine vorba de inovație. Sunt un brand premium și un lider global în motorsport iar parteneriatul nostru cu ei este dovada dorinței noastre, a celor din F1 de a ne alinia cu cei mai buni atât în motorsport cât și în afara sa.

„Suntem încântați că am ajuns la acest acord, ceea ce garantează un viitor de lungă durată, stabil, pentru o componentă crucială în F1.”

„Sunt fericit să anunț că Pirelli vor continua pentru încă o perioadă ca unicul furnizor de pneuri pentru campionatul mondial de Formula 1.” spune Jean Todt, președintele FIA.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Ne va da șansa de a ne bucura de experiența câștigată încă din 2011. Știm cât de crucial și dificil este rolul de furnizor de pneuri, mai ales în Formula 1.”

Foto-credit: F1.com

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss