GP24 Media

LATEST POSTS

Pilotul rus F1, Serghei Sirotkin, căutând o revenire la Williams.

Vizualizări: 15632

Sergey Sirotkin speră să se întoarcă la Formula 1. Rusul a luat curse pentru Williams, înainte de a servi ca pilot de rezervă pentru McLaren și Renault anul trecut. În acest an, totuși, misiunea sa este să alcătuiască un contract de cursă pentru 2021. „Sunt mai îngrijorat decât oricine cu privire la întoarcerea”, a spus tânărul de 24 de ani, care este susținut de programul SMP Racing.

„Există șanse și ne luptăm”. Principalul obiectiv, recunoaște el, este Williams. Se zvonește ca George Russell se afla pe poziția polului pentru a-l înlocui pe Valtteri Bottas la Mercedes pentru 2021. „Vreau sa ma întorc”, a spus Sirotkin. „Indiferent ce spun despre viteza mașinilor, vorbim despre Formula 1 și despre cele mai rapide mașini din istorie”.

„Încă am o relație foarte bună cu Williams și nu ascund că mi-ar plăcea să revin”.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES